Acasa > Ce oferim > Corporate > Conferinte de vanzari si presa

Conferinte de vanzari si presa

Asiguram intreg set-up-ul tehnic necesar pentru organizarea unei conferinte de vanzari sau de presa reusita in care participantii sa receptioneze toate informatiile transmise prin intermediul unui design tehnologic inalt.

Identificam nevoile si asteptarile inca din faza de inceput, propunem si implementam clientilor nostri solutii precum: ecrane de proiectie, videoproiectoare, sisteme de sunet, microfoane, videowall-uri, iluminat conventional sau ambiental, sisteme de televoting, sisteme de interactivitate.

Ne adresam companiilor mici, medii si mari romanesti sau multinationale care au o abordare antreprenoriala si corporativa a business-ului, companiilor care organizeaza in mod continuu conferinte de vanzari pentru consolidarea fortei de vanzari.

Five’s ofera servicii complete in domeniul organizarii de conferinte de vanzari si presa, seminarii punand la dispozitia clientilor sai intreaga logistica necesara.

Acest tip de servicii se adreseaza companiilor cu focus in dezvoltarea si consolidarea fortei proprii de vanzari, companiilor care utilizeaza retele nationale de distribuitori si care organizeaza periodic reuniuni cu caracter stiintific sau informativ.

Echipamente folosite: Martin Mac 700 profile, wash, Martin Mac 2000 wash XB, GLP Impression, ETC Profile Spot, Panasonic videoprojector, LED screen, Martin Audio W8LC/ W8LM, Digico, QSC k12 + ksub, Touch mix.

Testimoniale

E foarte usor sa vorbesti despre cineva pe care nu-l cunosti, dar e foarte greu sa vorbesti despre cineva pe care-l cunosti. Iar cand trebuie sa [>>]

Gabriel Constantinescu
Managing Director, Publicis Groupe

Spaima oricarui organizator este ca lucrurile nu vor functiona. Nu este om in meseria asta care sa nu fi avut cosmaruri ca ecranul nu va merge, ca [>>]

Oana Dragulinescu
Creative Director, Quartz Media

Colaborez cu compania Five’s de multa vreme, deoarece am regasit o echipa experimentata de profesionisti care combina in mod eficient calitatea [>>]

Gigi Loghin
Kick Off Events, Kick Off Events

Clienti care au beneficiat de acest serviciu

© 2024 by FIVE’S International