Acasa > Testimoniale

Testimoniale

Colaborez cu compania Five’s de multa vreme, deoarece am regasit o echipa experimentata de profesionisti care combina in mod eficient calitatea echipamentelor pe care le detine cu creativitatea si inovatia. Ne amintim cu placere de fiecare dintre evenimentele pe care le-am organizat impreuna. Clientii nostri au fost foarte multumiti de rezultat, aspect care ne incurajeaza cel mai mult sa colaboram si pe proiectele viitoare.

Printre cele mai recente evenimente la care am lucrat impreuna cu Five’s amintim de The Color Run, la care Five’s a fost prezent inca de la prima cursa, continuand alaturi de noi la Mamaia, Cluj Napoca, in Piata Constitutiei sau la Promenada Mall. Sunt complet multumit de versatilitatea cu care Five’s a reusit sa se adapteze la specificul fiecarui eveniment, contribuind la reusita acestuia.

Gigi Loghin
Kick Off Events, Kick Off Events

E foarte usor sa vorbesti despre cineva pe care nu-l cunosti, dar e foarte greu sa vorbesti despre cineva pe care-l cunosti. Iar cand trebuie sa vorbesti nu despre o persoana ci despre o companie lucrurile devin si mai dificile, atunci cand ai de spus lucruri bune.

M-am intersectat cu compania Fives prima data in anul 2000. Pe atunci era o companie care oferea numai solutii pirotehnice. in 2000 oferta de servicii scenotehnice pentru industria evenimentelor era destul de limitata asa incat ii cunosteam cam pe toti jucatorii. Am observat cum an de an compania Fives se dezvolta , cum creste usor, usor, cum acumuleaza  si cum ajunge ceea ce este azi, numarul unu in industria evenimentelor.

Lucram impreuna constant de peste cinci ani si daca ar fi sa fac o scurta caracterizare a Fives as spune ca este compania pe care te poti baza atunci cand ai nevoie. Am descoperit in ei nu numai un furnizor de echipamente ci un consultant, un designer de evenimente, un provider de idei.

Pentru mine este important ca totul sa mearga perfect in cursul unui eveniment si sa obtin in cele cateva ore, uneori in cateva minute, efectul scontat. De aceea, este vital, ca toti cei implicati,  in special oamenii de la tehnic, care au pe umerii lor 80% din realizarea unui eveniment, in acele momente de maxima incarcatura, sa fie acolo, sa fie profesionisti, sa faca ceea ce ar trebui sa faca, sa fie oameni cu experienta, sa fie dedicati meseriei pe care o fac.

Gabriel Constantinescu
Managing Director, Publicis Groupe

Spaima oricarui organizator este ca lucrurile nu vor functiona. Nu este om in meseria asta care sa nu fi avut cosmaruri ca ecranul nu va merge, ca lumina nu se va aprinde, ca filmul nu va porni sau ca microfonul o sa intre in reactie. Nimeni nu poate preintampina lucrurile astea, ele pur simplu se intampla uneori. Ce poti face insa este sa lucrezi cu o echipa grozava ca a celor de la Five’s. Nu sunt niste magicieni, nu pot face toate ghinioanele sa dispara, dar sunt mereu pregatiti cu o solutie de backup si cu niste specialisti care stiu exact ce au de facut pentru ca totul sa functioneze. Multumesc echipei Five’s, alaturi de care Gala Hope Concert este de 4 ani de zile impecabila.

Oana Dragulinescu
Creative Director, Quartz Media

Convinge-te de know-how-ul nostru si solicita acum o intalnire. Vom descoperi impreuna cea mai buna solutie pentru proiectul tau.

© 2024 by FIVE’S International