Acasa > Termeni si conditii

Termeni si conditii

pentru utilizarea site-ului www.fives.ro

 

1.      Detinatorul. Date de identificare.

Detinatorul domeniului fives.ro si al continutului website-ului www.fives.ro (in continuare, “site-ul”) este Societatea Five’s International S.R.L. (in continuare, “Five’s”), avand datele de identificare mentionate in Sectiunea 5 de mai jos. Prin navigarea pe site, acceptati in mod implicit ca acesti termeni si conditii sa devina aplicabili in ceea ce priveste interactiunea cu utilizatorul.

Scopul acestui site il constituie informarea utilizatorilor asupra activitatii Five’s, portofoliul, performantele si activitatea curenta a Societatii.

2.      Continut. Drepturi de autor. Proprietate.

Five’s are dreptul de proprietate sau, dupa caz, de a utiliza pe site orice informatie, incluzand, dar fara a se limita la: imagini, texte, programe, logo-uri, marci, scripturi si orice alte date.

Continutul acestui site este protejat de lege, iar utilizatorilor le este interzis sa modifice, sa copieze, sa distribuie, sa vanda, sa licentieze, sa distribuie ori sa transmita orice informatie disponibila pe site, in scopuri comerciale sau in alt scop decat cel pentru care Five’s a inteles sa publice informatia respectiva.

Folosirea, fara acordul prealabil scris al Five’s, a oricaror elemente enumerate mai sus, se sanctioneaza conform legilor in vigoare.

Five’s se straduieste sa actualizeze in permanenta continutul site-ului. Cu toate acestea, este posibil ca, din motive obiective, continutul site-ului la un moment dat sa nu cuprinda ultimele noutati, iar Five’s nu va putea fi tinut raspunzator pentru asemenea situatii. Va rugam sa va adresati unui reprezentant al nostru pentru confirmarea informatiilor, utilizand modalitatile de contact.

3.      Linkuri

Five’s nu este responsabil pentru continutul altor website-uri pe care utilizatorul le poate accesa prin intermediul link-urilor disponibile pe site. In asemenea situatii, va recomandam sa accesati termenii si conditiile de navigare a website-urilor respective.              

4.      Confidentialitate

Exista situații in care Five’s vă poate solicita o serie de date cu caracter personal pentru a vă furniza informațiile dorite. Nu există o obligație din partea dvs. de a dezvălui aceste date către Five’s, însă, în  absenta acestora, Five’s nu poate da curs solicitărilor dvs. Furnizarea datelor cu caracter personal reprezintă consimțământul dvs. explicit ca Five’s să folosească datele respective în scopurile declarate în Notificarea de Confidentialitate.

Vă asigurăm de faptul că Five’s a luat toate măsurile tehnice și organizatorice, necesare și rezonabile pentru păstrarea confidențialității datelor cu caracter personal colectate de la utilizatorii săi și că nu vom distribui sau publica aceste date, fără acordul dvs. expres în acest sens. cu excepția obligațiilor legale.

Vă informăm că puteți exercita oricând drepturile prevăzute de art.15-22 din Regulamentul General privind Protectia Datelor (UE) 679/2016 („GDPR”), respectiv: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul la rectificare, dreptul la ștergerea datelor, dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor (daca se aplica), dreptul la opoziție, dreptul de a nu fi suspus unei decizii individuale automate, inclusiv creare de profiluri, dreptul de a va retrage consimțământul acordat.

În egală măsură, aveți dreptul să vă adresați către Autoritatea de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP), cu sediul in B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, sub forma unei adrese scrise, la sediul instituției sau prin e-mail la adresa anspdcp@dataprotection.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției pentru apărarea oricăror drepturi garantate de legislația aplicabilă în domeniul protecției datelor cu caracter personal, care au fost încălcate.

Pentru mai multe informații privind prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, vă rugăm să consultați Notificarea de Confidențialitate.

În alte situații, prin intermediul website-ului nostru pot fi colectate informații în scopuri statistice și de marketing privitoare la aria de interes a utilizatorilor, informații demografice și alte asemenea date. Toate acestea au ca scop creșterea gradului de ușurință în utilizarea site-ului, corectarea eventualelor erori și publicarea unor informații cat mai relevante pentru interesele utilizatorilor. Pentru mai multe detalii puteți consulta Politica de Cookie.

5.      Newsletter

Pentru a putea beneficia de cele mai noi informatii despre produsele si servicii oferite de Societatea Five`s, va invitam sa va abonati la newletter. Accesul la serviciul Newsletter al site-ului necesita inregistrarea utilizatorului cu o adresa de e-mail.

6.      Dezabonare

In masura in care nu mai doriti sa fiti informat puteti solicita oricand dezabonarea, Societatea obligandu-se sa ia act de pozitia exprimata.

In acest sens, puteti trimite mesajul dumneavoastra scris, cu mentiunea “Dezabonare Newsletter”:

Prin email, la office@fives.ro sau

Prin corespondenta scrisa la sediul Five’s International S.R.L. din Bd. Timişoara nr. 173, sector 6, Bucuresti

Societatea Five’s este inregistrata  la Registrul Comerţului sub nr. J40/1491/1998, Cod de inregistrare Fiscala C.I.F.: RO 10239820.

7.      Limitarea raspunderii

Five’s depune toate eforturile pentru a minimaliza posibilele erori care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate in continutul site-ului.

Five’s isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe site.

Five’s nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii integrale sau partiale a Site-ului, precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe site.

Totodata, Five’s nu raspunde de continutul si/sau calitatea altor site-uri la care se poate ajunge prin diverse legaturi cu site-ul Societatii. Pentru respectivele site-uri raspunderea integrala o poarta detinatorii site-urilor in cauza.

© 2023 by FIVE’S International