Acasa > Termeni si conditii

Termeni si conditii

pentru utilizarea site-ului www.fives.ro

 

1.      Detinatorul. Date de identificare.

Detinatorul domeniului fives.ro si al continutului website-ului www.fives.ro (in continuare, “site-ul”) este Societatea Five’s International S.R.L. (in continuare, “Five’s”), avand datele de identificare mentionate in Sectiunea 5 de mai jos. Prin navigarea pe site, acceptati in mod implicit ca acesti termeni si conditii sa devina aplicabili in ceea ce priveste interactiunea cu utilizatorul.

Scopul acestui site il constituie informarea utilizatorilor asupra activitatii Five’s, portofoliul, performantele si activitatea curenta a Societatii.

2.      Continut. Drepturi de autor. Proprietate.

Five’s are dreptul de proprietate sau, dupa caz, de a utiliza pe site orice informatie, incluzand, dar fara a se limita la: imagini, texte, programe, logo-uri, marci, scripturi si orice alte date.

Continutul acestui site este protejat de lege, iar utilizatorilor le este interzis sa modifice, sa copieze, sa distribuie, sa vanda, sa licentieze, sa distribuie ori sa transmita orice informatie disponibila pe site, in scopuri comerciale sau in alt scop decat cel pentru care Five’s a inteles sa publice informatia respectiva.

Folosirea, fara acordul prealabil scris al Five’s, a oricaror elemente enumerate mai sus, se sanctioneaza conform legilor in vigoare.

Five’s se straduieste sa actualizeze in permanenta continutul site-ului. Cu toate acestea, este posibil ca, din motive obiective, continutul site-ului la un moment dat sa nu cuprinda ultimele noutati, iar Five’s nu va putea fi tinut raspunzator pentru asemenea situatii. Va rugam sa va adresati unui reprezentant al nostru pentru confirmarea informatiilor, utilizand modalitatile de contact.

3.      Linkuri

Five’s nu este responsabil pentru continutul altor website-uri pe care utilizatorul le poate accesa prin intermediul link-urilor disponibile pe site. In asemenea situatii, va recomandam sa accesati termenii si conditiile de navigare a website-urilor respective.              

4.      Confidentialitate

Exista situatii in care Five’s va poate solicita o serie de date cu caracter personal pentru a va furniza informatiile dorite. Nu exista o obligatie din partea dumneavoastra de a dezvalui aceste date catre Five’s, insa, in absenta acestora, Five’s nu poate da curs solicitarilor dumneavoastra.

Furnizarea datelor confidentiale reprezinta consimtamantul dumneavoastra expres ca Five’s sa foloseasca datele respective in scopurile declarate. In formularul de „Contact” veti putea inregistra datele dumneavoastra de contact.

In alte situatii, prin intermediul site-ului pot fi colectate informatii in scopuri statistice si de marketing privitoare la aria de interes a utilizatorilor, informatii demorgafice si alte asemenea date. Toate acestea au ca scop cresterea gradului de usurinta in utilizarea site-ului, corectarea eventualelor erori si publicarea unor informatii cat mai relevante pentru interesele utilizatorilor. Adresele IP nu au nici o legatura cu informatiile personale.

Va asiguram de faptul ca Five’s va lua toate masurile tehnice si organizatorice, necesare si rezonabile pentru pastrarea confidentialitatii datelor cu caracter personal  colectate de la utilizatorii sai si ca nu vom distribui, vinde sau publica aceste date fara acordul dumneavoastra expres.

Va informam ca puteti exercita oricand drepturile prevazute de art.12-18 din Legea 677/2001 privind: dreptul de a fi informat, dreptul de acces si de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie privind prelucrarea datelor cu caracter personal, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.

5.      Newsletter

Pentru a putea beneficia de cele mai noi informatii despre produsele si servicii oferite de Societatea Five`s, va invitam sa va abonati la newletter. Accesul la serviciul Newsletter al site-ului necesita inregistrarea utilizatorului cu o adresa de e-mail.

6.      Dezabonare

In masura in care nu mai doriti sa fiti informat puteti solicita oricand dezabonarea, Societatea obligandu-se sa ia act de pozitia exprimata.

In acest sens, puteti trimite mesajul dumneavoastra scris, cu mentiunea “Dezabonare Newsletter”:

Prin email, la office@fives.ro sau

Prin corespondenta scrisa la sediul Five’s International S.R.L. din Bd. Timişoara nr. 173, sector 6, Bucuresti

Societatea Five’s este inregistrata  la Registrul Comerţului sub nr. J40/1491/1998, Cod de inregistrare Fiscala C.I.F.: RO 10239820.

7.      Limitarea raspunderii

Five’s depune toate eforturile pentru a minimaliza posibilele erori care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate in continutul site-ului.

Five’s isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe site.

Five’s nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii integrale sau partiale a Site-ului, precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe site.

Totodata, Five’s nu raspunde de continutul si/sau calitatea altor site-uri la care se poate ajunge prin diverse legaturi cu site-ul Societatii. Pentru respectivele site-uri raspunderea integrala o poarta detinatorii site-urilor in cauza.

© 2019 by FIVE’S International