Acasa > Proiecte > Festivalul Hey Day 2018

Festivalul Hey Day 2018

Aflat la cea de-a treia editie, Hey Day, cel mai mare festival international de trupe tribute din Romania, a avut loc in perioada 15-17 iunie, in Parcul Izvor. Festivalul a reunit peste 18 trupe din  Marea Britanie, Italia, Germania si Romania care ne-au incantat cu hiturile din anii ’40 si pana astazi.

Five’s a implementat in totalitate set-up-ul tehnic, pentru toate cele 3 scene (Park Stage, River Stage si Public Stage) dar si zonele de agrement si  relaxare Tatoo Corner, Look Alike, Kids Corner, Zona relaxare Vela si o zona destinata “street food”-ului.

Publicul tinta

Festivalul se adreseaza iubitorilor de muzica live, de toate varstele si isi doreste sa fie o lectie de cultura muzicala mai ales pentru tinerii care nu au reusit sa vada sau sa asculte, artisti celebrii din perioada de dinainte de muzica electronica.

Dotarile tehnice

Printre echipamentele utilizate putem mentiona:

  • 2 scene de dimensiuni medii, 12x10m si o scena de dimensiune mica, 8x6m
  • Sonorizare: Pentru evidentierea fiecarei dintre scene am folosit 3 modele de instalatii de sonorizare, Meyer Sound, D&B Audiotechnik, Martin Audio si mixere digitale Digico, Midas, Allen & Heath
  • Backline si microfoane Shure, Sennheiser, Audio Technica
  • Lumini: Chauvet Maverick MK Hybrid, Chauvet Maverick MK2 Wash, Martin Mac 2000 wash XB, Martin Mac 700 profile, Chauvet Strike 1, Chauvet Strike 4, Follow Spot Chauvet Ovation SP 300 CW, SGM XC5 LED Strobe Color, GLP Impression 90 LED Moving Head, GLP Volkslicht LED Moving Head cu comanzi de lumini MA Lighting.
  • Ecrane laterale de LED pentru a spori vizibilitatea in public, din module de led cu pixel pitch de 4,8mm, kit video Sony/Blackmagic Design

https://vimeo.com/292119301

Galerie multimedia

Acasa

Solicita o intalnire

Convinge-te de know-how-ul nostru si solicita acum o intalnire. Vom descoperi impreuna cea mai buna solutie pentru proiectul tau.

Doresc o intalnire

© 2024 by FIVE’S International