Acasa > Proiecte > Festivalul Untold 2017

Festivalul Untold 2017

Five’s a creat o parte din experienta de neuitat pe care Untold o ofera participantilor. Cele trei scene construite de Five’s au adus magie in universul spectaculos al celui mai mare festival de muzica din Romania.

Scenele Forest, Elements si Daydreaming au fost concepute din elemente de schela de aluminiu Eurotruss HD34 cu acoperisul din segmente de cerc. Pentru cele trei scene, Five’s a realizat set-up-ul de lumini, sunet, video.

Cea de-a treia ediție UNTOLD Festival a avut loc la Cluj-Napoca în perioada 3-6 august 2017. Timp de patru zile au performat 150 de artisti international si nationali, printre care: Armin Van Buren, Afrojack, Ellie Goulding, Axwell&Ingrosso, Dimitri Vegas&Like Mike si multi altii.

Public tinta

Evenimentul se adreseaza publicului larg, iar la editia din 2017 au participat peste 80.000 de persoane pe zi.

Dotari tehnice utilizate

Printre dotarile tehnice utilizate de Five’s, amintim:

  • Scenotehnica: scene Forest, Elements si Daydreaming din elemente de schela Eurotruss HD34, turnuri de PA, cuburi de layher, podium ptr DJ si tobe;
  • Iluminat: Martin Mac 2000 Wash XB, 700 Profile, SGM Six-Pack, X5, XC5, GLP Impression 120 RZ, Grand MA 2 Full size, Martin Lightjockey;
  • Sistem de sonorizare Synco / Martin Audio W8LC si W8LM, consola DIGICO D5T, Allen & Heath iLive R72.

Galerie multimedia

Acasa

Solicita o intalnire

Convinge-te de know-how-ul nostru si solicita acum o intalnire. Vom descoperi impreuna cea mai buna solutie pentru proiectul tau.

Doresc o intalnire

© 2023 by FIVE’S International