Acasa > Proiecte > Bucharest GreenSounds Festival 2017

Bucharest GreenSounds Festival 2017

Iubitorii de muzica au participat, in zilele de 18, 19 si 20 august, in Parcul Herastrau, la cea de-a 4-a editie Bucharest GreenSounds Festival, cel mai efervescent festival de muzica eclectica din Bucuresti.

Pe scena Five’s au urcat artisti renumiti precum Morcheeba, Alborosie, Jazzanova. Programul a fost completat de artisti romani: Subcarpati, The Mono Jacks, Pixels, Damian Draghici, Pinholes si altii.

Festivalul are intrare libera si este organizat de Primaria Capitalei prin creart – Centrul de Creație, Arta și Traditie al Municipiului București.

Five’s a realizat un set-up impresionant, constand in doua scene: o scena mare cu dimensiuni de 20x15 m si una de 8x6 m, structuri din layher, intrare, perete scena principala si turnuri intarziere, sonorizare si echipamente de iluminat pentru ambele scene, proiectie video si filmare (peste 100 metri patrati de ecran cu LED 5mm outdoor; Kit video cu 6 camere, etc), cablarea si asigurarea alimentarii cu energie electrica a tuturor echipamentelor.

Public tinta

Festivalul are intrarea libera si constituie o experienta completa, oferind publicului concerte, activitati dedicate relaxarii si o zona gastronomica.

Dotari tehnice utilizate

Printre dotarile tehnice utilizate de Five’s, amintim:

  • O scena Eurotruss SR 40 Roof System 20x15 m si o scena Eurotruss FD 34 Roof System 8x6 m
  • Sonorizare L’Acoustic si Martin Audio controlata de pupitru de sunet Digico D5T Digital
  • Backline complet pentru trupe
  • Microfoane Shure, Sennheiser
  • Lumini inteligente Martin Mac 700 Profile, Martin Mac 700 Wash, Martin Mac 600 controlate cu ajutorul consolei Grand MA 2 Full Size
  • Lumini cu LED SGM P-5 Wash Light, SGM Q7 Wash Light, SGM Six-Pack LED Bar, SGM X5 LED Strobo White, SGM XC5 LED Strobe Color

Galerie multimedia

Acasa

Solicita o intalnire

Convinge-te de know-how-ul nostru si solicita acum o intalnire. Vom descoperi impreuna cea mai buna solutie pentru proiectul tau.

Doresc o intalnire

© 2023 by FIVE’S International