Acasa > Proiecte > Turneu Gasca Zurli

Turneu Gasca Zurli

Am fost in turneu cu cele mai indragite personaje din Romania, Gasca Zurli. Zana Buna, Fetita Zurli, dar si Vrajitoarea Tura Vura au fost coechipierele noastre, alaturi de toate celelalte personaje mai mult de o luna prin toata tara.  Echipamentele noastre au fost montate in 12 orase, iar tehnicienii au creat o atmosfera de basm de care s-au bucurat cei mici dar si parintii lor :). Spre deosebire de un spectacol pentru publicul de peste 16 ani, provocarea cea mai mare a fost sa asiguram in primul rand protectia copiilor si in al doilea rand vizibilitatea lor catre scena, tinand cont ca inaltimea medie a publicului a fost de 1m-1,2m. In acest sens am folosit multe elemente de protectie si avertizare ca si solutii de iluminat si filmat care sa nu impiedice vizibilitatea.

Public tinta

Concertele sunt destinate copiilor pe care parintii vor sa ii invete obiceiuri sanatoase, imbinate cu povesti si joaca.

Dotari tehnice utilizate

Printre dotarile tehnice folosite de Five’s, amintim:

  • Sistem de sonorizare Martin Audio, consola de sunet Allen & Heath, microfoane Shure si DPA
  • Lumini Chauvet Maverick MK2 Wash, Martin Mac 700 Profile si Wash, Chauvet Strike 4, comanda de lumini Grand MA 2 Full Size, spot de urmarire Robert Juliat Cyrano 2500 W, Martin Jem Hazer K1
  • Ecrane din module LED Createled, Kit Video Sony / Blackmagic Design
  • Schela Eurotruss, podiumuri Nivtec, protectii de cabluri, etc

Galerie multimedia

Acasa

Solicita o intalnire

Convinge-te de know-how-ul nostru si solicita acum o intalnire. Vom descoperi impreuna cea mai buna solutie pentru proiectul tau.

Doresc o intalnire

© 2024 by FIVE’S International