Acasa > Proiecte > Aniversare companie

Aniversare companie

Pe 15 noiembrie, la Ateneul Roman, Five’s a pus in valoare o aniversare corporate spectaculoasa, cu multe elemente de interactivitate. Am utilizat tehnologie de ultima ora – o pseudoholograma – pentru a aduce CEO-ul in fata publicului intr-o maniera inedita, dupa care acesta a aparut in realitate pe scena. Acesta a fost momentul de debut al serii, elementul de interactivitate avand la baza un efect de teleportare. Accesul invitatilor pe holul Ateneului s-a realizat printr-un culoar de raze laser, sustinand conceptual interactivitatea si inovatia care au stat la baza evenimentului.

A fost realizat un circuit de raze laser cu ajutorul oglinzilor, realizand practic un culoar al interactivitatii si conexiunilor intre invitatii evenimentului si companie.

Partea artistica a fost sustinuta de trupele Silent Strike si Blue Noise, completata de un moment de dans contemporan.

Momentul aniversar a stralucit cu ajutorul unui show de laser si lumini la finalul caruia logo-ul companiei a fost construit in 3D.

Public tinta

Evenimentul s-a adresat angajatilor si partenerilor companiei.

Dotari tehnice utilizate

Five’s a fost prezent cu urmatoarele dotari tehnice:

  • In interior: lumini Chauvet Maverick MK2 Wash, Martin Mac 700 Profile, Chauvet Ovation910FC, SGM P-5, Six-Pack si comanda de lumini Grand MA2 full size; sistem de sunet Martin Audio cu consola Crest XR20 si microfoane Shure si DPA; video: ecrane LED LightKing pixel pitch 4,8 mm, display Samsung DB48E, videoproiector Panasonic PT-DW6300EKJ
  • In foaier: lumini GLP Impression 120RZ LED, Martin Mac 700 Profile, Chauvet Well 2.0, Chauvet Colorash Accent Quad, comanda de lumini Martin LightJockey; sunet QSC, 2 ecrane LED LightKing pixel pitch 4,8 mm, podina pentru formatii
  • In exterior: iluminat architectural cu lumini SGM G-Spot, Q7, Six-Pack, Studio Due Citycolor 2500 cu comanda de lumini Martin LightJockey.

Galerie multimedia

Acasa

Solicita o intalnire

Convinge-te de know-how-ul nostru si solicita acum o intalnire. Vom descoperi impreuna cea mai buna solutie pentru proiectul tau.

Doresc o intalnire

© 2024 by FIVE’S International