Acasa > Companie > Parteneri

Parteneri

Lista partenerilor internationali Five’s. Scenotehnica, sunet, lumini, efecte speciale si textile ignifugate.

 • Chauvet

  Chauvet este un important inovator, dezvoltator si producator in industria echipamentelor de lumini, in termen de design, flexibilitate si optiuni. Chauvet detine 4 branduri: CHAUVET® DJ, CHAUVET® Professional, ILUMINARC® si TRUSST®. Prin intermediul unei retele international de dealer si distribuitori profesinisti, toate brandurile au o acoperire globala construita in jurul a 3 principii cheie: Valoare, Inovatie si Performanta – pe scurt, VIP.
 • Eurotruss

  Cel mai mare producator de schela, scene, podiumuri pentru scena, stalpi de sustinere pentru scena. In anul 1993 Eurotruss a implementat cu succes primul conector conic, care in cele din urma s-a dovedit a fi cel mai inovativ element din piata utilizat si in prezent. Eurotruss detine o unitate de productie moderna, cu echipamente de ultima generatie, garantand astfel cel mai inalt nivel de calitate si folosind cea mai buna materie prima pentru produsele sale.
 • Le Maitre

  Leader mondial in inovarea si productia de efecte pirotehnice, masini de fum si de ceata si efecte speciale. Le Maitre detine game de efecte speciale care se potrivesc tuturor nevoilor, de la teatre, companii de turnee, trupe, televiziune si industria de film, pana la parcuri de distractii, clienti corporate si evenimente caritabile in intreaga lume. Prostage II este gama profesionala de pirotehnice Le Maitre, destinata atat pentru utilizare indoor cat si outdoor. Ideala pentru secvente mai mari, mai complexe, ele se livreaza gata pentru a fi conectate prin cablu la circuitele pirotehnice. Gama Pyroflash este un sistem simplu, usor de folosit, plug and play, pentru utilizatorii semi-profesionisti. Destinata folosirii indoor, este un sistem ideal pentru locatii precum teatre si cluburi. Recent, Le Maitre a introdus o gama de pirotehnice practice fara fum. Le Maitre ofera o gama larga de masini de fum, de la G300-SMART pana la Mini Mist o masina portabila care poate opera scoasa din priza.
 • QSC

  Infiintata acum peste 4 decenii, QSC LLC este lider recunoscut la nivel global in design-ul si productia de sisteme profesionale audio. Avand amplificatoare, boxe, sisteme de procesare digitala a semnalului (DSP) si resurse de inginerie a mixerelor digitale, toate localizate sub o umbrela, QSC valorifica in mod unic aceste tehnologii pentru a livra produse si sisteme care depasesc ca si performanta suma partilor lor componente – oferind solutii pentru instalatii profesioniste, portabile, productie si sisteme de sonorizare de cinema, din intreaga lume. QSC ofera flexibilitate in productia la comanda, oferind companiei abilitatea fara precedent de a raspunde nevoilor clientilor si in acelasi timp de a pastra inventarul partilor component si a bunurilor finite la nivele bine intretinute. Parteneri atent selectati din Asia produc cantatile suplimentare. In plus, QSC are filiale in Boulder, Colorado si Honk Kong, cu staff de vanzari si suport in America de Nord si de Sud, Europa, Asia si Orientul Mijlociu. QSC detine un depozit local si unitati de distributie in Costa Mesa, si alte unitati in Tennessee, Belgia si China.
 • SGM

  Original fondata in 1975, SGM are mai mult de 40 de ani de experienta in industria iluminatului pentru divertisment. In 2009, SGM a fost achizitionat de grupul italian RCF Group, care l-a adus pe Peter Johansen la conducerea noului centru de R&D in Danemarca. Datorita experientei sale in afaceri si calitatilor antreprenoriale, Peter Johansen a cumparat SGM si a infiintat sediul companiei in Danemarca, in 2012, impreuna cu un grup cheie de angajati si investitori. Avand in vedere misiunea lui Johansen de a recastiga pozitia de lider de piata in segmentul iluminatului in industria de divertisment si iluminatul architectural, SGM s-a specializat pe echipamente LED. SGM si-a stabilit o prezenta la nivel global, demonstrand o experienta solida in in echipamentele de lumini, oferind solutii de ultima ora. La SGM cercetarea si dezvoltarea sunt cuvintele cheie care definesc fiecare zi, iar asta se traduce printr-un portofoliu de produse care se afla in topul industriei. Datorita brevetarii tehnologiei de dezumificare folosita in deja cunoscutul G-Spot cat si restul aparatelor, SGM este probabil unul din putinii producatori care ofera cu adevarat posibilitatea clientilor sai de a-si recupera investitia intr-un timp foarte scurt.
 • Tuchler

  Compania a fost fondata in anii ‘70 de Franz Tüchler, si furniza inca de la inceputurile ei textile ignifugate pentru teatre, opera, sali multifunctionale etc din Austria, atat en-gros cat si en-detail. Tuchler s-a relocat in 2001 in sediul in care functioneaza si astazi, din Rennbahnweg, Viena,  avand o suprafata de 700 mp pentru birouri si 2000 mp pentru depozite si productie. In 1998, a infiintat o sucursala in Republica Ceha, urmata de o  a doua, in 2003, Germania. In prezent, Tuchler are un portofoliu de mai mult de 1000 de client in Austria si cateva tari din Europa si Asia, si un staf de aproximativ 30 de persoane.

Solicita o intalnire

Convinge-te de know-how-ul nostru si solicita acum o intalnire. Vom descoperi impreuna cea mai buna solutie pentru proiectul tau.

Doresc o intalnire

Testimoniale

Colaborez cu compania Five’s de multa vreme, deoarece am regasit o echipa experimentata de profesionisti care combina in mod eficient calitatea [>>]

Gigi Loghin
Kick Off Events, Kick Off Events

Spaima oricarui organizator este ca lucrurile nu vor functiona. Nu este om in meseria asta care sa nu fi avut cosmaruri ca ecranul nu va merge, ca [>>]

Oana Dragulinescu
Creative Director, Quartz Media

© 2024 by FIVE’S International