Acasa > Companie > Echipa

Echipa

Credem si investim intr-un parteneriat Five’s - client care decurge normal, fara stres si eforturi inutile. Pentru fiecare client alocam o echipa integrata si anume:

Echipa tehnica de specialisti identifica nevoile tehnice ale clientului, participa in mod activ la dezvoltarea set-up-ului tehnic si trateaza toate solicitarile tehnice deosebite ale clientilor.

Echipa comerciala gestioneaza toate aspectele comerciale si administrative ale relatiei client – companie.

Suntem bucurosi sa impartasim cu voi extinderea si diversificarea echipei de management a companiei FIVE’S, dorindu-ne sa contribuim la imbogatirea profesionalismului nostru in domeniul in care activam. Intentia noastra este sa continuam dezvoltarea in linie cu viziunea si leadershipul companiei, pentru a ajunge cat mai aproape de nevoile voastre si diversificarea portofoliului de servicii si echipamente.

Asadar, echipa de management FIVE’S a crescut prin implicarea activa a celor trei actionari: Sorin Danescu, Bogdan Kisescu si Ionut Dolanescu (Managing Partners), care vin cu experiente de peste 25 de ani in productia, creatia si managementul evenimentelor.

Pentru ca noi credem intr-un model de business care evolueaza adaptat noilor provocari tehnologice, diversitatii consumatorului final, inovatiilor venite din strategiile de comunicare si branding, bugetelor dar si nevoilor oamenilor care formeaza echipa, suntem angajati cerintelor voastre de a lucra impreuna pentru reusita evenimentelor pe care vi le propuneti in acest an.

Calitatea relatiei cu voi este una dintre prioritatile noastre de top, de aceea ne dorim sa stabilim o intalnire in viitorul apropiat si sa vedem cum am putea colabora cu succes mai departe.

Cu apreciere si incredere,

Sorin Danescu, Managing Partner Five's

Managing Partner Five’s

Solicita o intalnire

Convinge-te de know-how-ul nostru si solicita acum o intalnire. Vom descoperi impreuna cea mai buna solutie pentru proiectul tau.

Doresc o intalnire

Testimoniale

E foarte usor sa vorbesti despre cineva pe care nu-l cunosti, dar e foarte greu sa vorbesti despre cineva pe care-l cunosti. Iar cand trebuie sa [>>]

Gabriel Constantinescu
Managing Director, Publicis Groupe

Spaima oricarui organizator este ca lucrurile nu vor functiona. Nu este om in meseria asta care sa nu fi avut cosmaruri ca ecranul nu va merge, ca [>>]

Oana Dragulinescu
Creative Director, Quartz Media

© 2024 by FIVE’S International