Acasa > Companie > Despre Five’s

Despre Five’s

Suntem o companie de productie de evenimente capabila sa operam o gama variata de servicii precum:

  • organizarea de evenimente corporate, sportive, forumuri si expozitii, spectacole artistice sau festivaluri de muzica live;
  • vanzarea de echipamente profesionale de sunet, lumini, video si scenotehnica

Din dorinta de a satisface cele mai complexe solicitari in organizarea de evenimente, ne-am dezvoltat continuu in acest domeniu, obiectivul nostru principal fiind construirea unui model de business echilibrat care sa participe la dezvoltarea calitativa a pietei prin servicii complete si personal calificat.

Suntem o companie cu peste 40 angajati si dispunem de echipamente in valoare de peste 4 milioane de euro. Printre echipamentele pe care detinem, enumeram cel mai mare stoc de elemente de scenotehnica aproximativ 10 km de schela de aluminiu, cel mai mare numar de scene de la dimensiunile mici de 6x4m pana la 24x20m, cu capacitati de incarcare de la 1.000 kg pana la 48.000 kg, echipamente specializate de lumini si sunet pentru teatru si musical sau concerte de muzica clasica. Toate aceste comparatii sunt facute la nivelul pietei din Romania si zona Balcanica (Bulgaria, Serbia, Ungaria, Moldova, Croatia)

Ne bucuram de recunoasterea internationala a calitatii serviciilor noastre, prin apartenenta pe care o avem in calitate de membru al AV Alliance, cea mai importanta alianta internationala in domeniul organizarii de evenimente.

Oferim serviciile noastre atat agentiilor cat si companiilor corporate, folosind o echipa de specialisti si cea mai recenta tehnologie in domeniu.

Solicita o intalnire

Convinge-te de know-how-ul nostru si solicita acum o intalnire. Vom descoperi impreuna cea mai buna solutie pentru proiectul tau.

Doresc o intalnire

Testimoniale

E foarte usor sa vorbesti despre cineva pe care nu-l cunosti, dar e foarte greu sa vorbesti despre cineva pe care-l cunosti. Iar cand trebuie sa [>>]

Gabriel Constantinescu
Managing Director, Publicis Groupe

Spaima oricarui organizator este ca lucrurile nu vor functiona. Nu este om in meseria asta care sa nu fi avut cosmaruri ca ecranul nu va merge, ca [>>]

Oana Dragulinescu
Creative Director, Quartz Media

© 2024 by FIVE’S International