Acasa > Ce oferim > Evenimente artistice > Spectacole de opera

Spectacole de opera

Compania Five’s detine o echipa de profesionisti absoventi ai programelor Scenart, program cu scop in pregatirea light designerilor, producatorilor, tehnicienilor din teatru – proiect organizat de Teatrul National de Opereta „Ion Dacian” si in parteneriat cu Accademia Teatro alla Scala.

Astfel, putem pune la dispozitie o intreaga echipa tehnica pregatita si specializata in domeniul audio, video si lumini.

In portofoliul de echipamente detinute de Five’s se regasesc echipamente de top special concepute a fi utilizate in teatre, opere si operete.

Printre cele mai recente spectacole de opera in cadrul carora Five’s a fost producator tehnic se numara:  Falstaff, Oedipe, Promenada Operei, Rigoletto.

Ne adresam teatrelor de opera si opereta, companiilor care aleg sa isi promoveze servicii si produsele prin intermediul evenimentelor clasice.

Echipamente folosite: Vari*Lite VL 3500Q Spot, SGM G-Profile, Martin Mac 700 profile, wash, Martin Mac 2000 wash XB, GLP Impression, ETC Profile Spot, Panasonic videoprojector, LED screen, Martin Audio W8LC/ W8LM, Digico D5T, QSC k12 + ksub, Touch mix.

Testimoniale

Spaima oricarui organizator este ca lucrurile nu vor functiona. Nu este om in meseria asta care sa nu fi avut cosmaruri ca ecranul nu va merge, ca [>>]

Oana Dragulinescu
Creative Director, Quartz Media

E foarte usor sa vorbesti despre cineva pe care nu-l cunosti, dar e foarte greu sa vorbesti despre cineva pe care-l cunosti. Iar cand trebuie sa [>>]

Gabriel Constantinescu
Managing Director, Publicis Groupe

Colaborez cu compania Five’s de multa vreme, deoarece am regasit o echipa experimentata de profesionisti care combina in mod eficient calitatea [>>]

Gigi Loghin
Kick Off Events, Kick Off Events

Clienti care au beneficiat de acest serviciu

© 2022 by FIVE’S International