Acasa > Proiecte > Conferinta nationala pharma

Conferinta nationala pharma

Conferinta nationala pharma a avut la baza mai multe elemente interactive, care au contribuit la cresterea gradului de implicare a publicului.

Dupa primul moment, constand in prezentari ale speakeri-lor, un ground piano interactiv a fost activat prin intermediul unei aplicatii customizate, bazate pe senzori. Altfel, fiecare persoana era  notificata printr-un senzor de lumina cand sa atinga o clapa cu piciorul, activand o nota. Rezultatul final era calibrarea notelor unor cantece, cu un numar mare de participanti, astfel crescand nivelul interactivitatii evenimentului. Toate acestea s-au realizat prin intermediu unei proiectii pe o suprafata foarte mare (200 mp) folosind videoproiectoare puternice. Five’s a fost responsabil de implementarea acestei solutii tehnice inovative, reusind si de aceasta data sa dea viata unui moment memorabil pentru participanti.

Conferinta s-a incheiat cu un concert de cover-uri pop.

Dotarile tehnice utilizate:

Printre dotariile tehnice asigurate de compania Five’s, s-au mai numarat:

  • Ground Piano, videoproiectoare Christie Roadster S+20K-M, mediaserver
  • Ecrane de proiectie video realizate din module Createled AIRLED 7,7 mm pp, display-uri video Samsung DB48E
  • Sistem de sonorizare RCF, cu ajutorul caruia s-a asigurat sonorizarea spatiului de eveniment, consola de sunet Allen&Heath iLive-R72. Microfoane Shure
  • Lumini Martin Mac 700 Wash si Profile, GLP Impression 120RZ, controlate prin comanda de lumini Flying Pig Hog iPC
  • Schela de aluminiu Eurotruss FD34

 Public tinta:

La eveniment au fost prezenti angajatii firmei.

Galerie multimedia

Acasa

Solicita o intalnire

Convinge-te de know-how-ul nostru si solicita acum o intalnire. Vom descoperi impreuna cea mai buna solutie pentru proiectul tau.

Doresc o intalnire

© 2024 by FIVE’S International