Acasa > Proiecte > NRCC Gala Dinner Cluj Napoca

NRCC Gala Dinner Cluj Napoca

Dupa aproape 2 ani de activitate in Cluj Napoca, Camera de Comert Romano-Olandeza a lansat un nou concept de eveniment, NRCC Gala Dinner, un eveniment premium ce imbina componenta de socializare cu cea de business networking. Gala a avut loc pe 27 noiembrie la Grand Hotel Italia, constand intr-o receptie urmata de o cina si o petrecere la final.

Am creeat un set-up tehnic care a pus in valoare un eveniment special, care sa iasa din tiparul clasic al evenimentelor de business. Pe un portal de schela Eurotruss HD, a culisat un discoball care la un moment dat a creat un efect de lumini in forma de piramida, cu lumina data de 4 capete mobile ClayPaky SuperSharpy. Pe laturile scenei, au fost amplasate 4 risere (2 pe roti si 2 fixe) pe care au cantat instrumentistii unei trupe de jazz. Pentru a facilita vizibilitatea participantilor, am montat un ecran din LED cu dimensiunile de 6 x 3,5 m.

Public tinta

La eveniment au participat peste 100 de persoane, reprezentanti ai comunitatii de afaceri.

Dotari tehnice utilizate

Five’s a fost prezent cu urmatoarele dotari tehnice:

  • Sunet QSC, consola digitala DIGICO SD8, microfoane Shure
  • Lumini ClayPaky SuperSharpy, Marin Mac 700 Profile, Chauvet Maverick MK2 Wasg, Chauvet Ovation 910FC, SGM X5, Mirror Ball 120 cm cu motor, comanda de lumini Grand MA2 Full Size
  • Schela Eurotruss HD34 si FD34, podium Nivtec
  • Ecran video LED LightKing pixel pitch 4,8 mm

Galerie multimedia

Acasa

Solicita o intalnire

Convinge-te de know-how-ul nostru si solicita acum o intalnire. Vom descoperi impreuna cea mai buna solutie pentru proiectul tau.

Doresc o intalnire

© 2024 by FIVE’S International