Acasa > Proiecte > Five's si Teatrul de Opereta aduc Rebecca in fata publicului din Romania

Five's si Teatrul de Opereta aduc Rebecca in fata publicului din Romania

Realizat in colaborare cu Teatrul de Opereta si Musical din Budapesta, Rebecca a avut premiera in 2011 si a fost vreme de doi ani unul dintre spectacolele de un real succes care s-au jucat in Romania. Rebecca are la baza romanul omonim scris de Daphne de Maurier, s-a bucurat de o distributie deosebita, dar este si un spectacol complicat, constituind o provocare din multe puncte de vedere, inclusiv tehnic. Fives i-a revenit rolul de a realiza set-up-ul de lumini care sa puna in valoare actorii si momentele cheie, dar si efectele speciale. Printre elementele de noutate si complexitate deosebita, Fives a folosit o pasta inflamabila marca Le Maitre, cu rolul de a recreea incendiul din final, pasta care are proprietatea de a intretine arderea fara a deteriora elementele de decor, prezentand un element de siguranta pentru actori si spectatori.

Public tinta

Publicul care a participat la aceasta serie de spectacole este cel interesat de opera-opereta, de cultura. Spectacolul a fost prezent si cadrul festivalului “Viata e frumoasa”, in 2011.

Dotari tehnice utilizate

Printre dotarile tehnice cu care Fives a fost prezent la acest spectacol, amintim:

  • Lumini inteligente Martin Mac 2000 Performance si Martin Mac 500
  • Masini de fum JEM ZR33 HiMass Fog
  • Microfoane Shure Beta 52A, Shure Beta 98 D/S, Shure SM 94-LC
  • Efecte pirotehnice: Large Flame Projector, Small Flame Projector, Flame Paste

Galerie multimedia

Acasa

Solicita o intalnire

Convinge-te de know-how-ul nostru si solicita acum o intalnire. Vom descoperi impreuna cea mai buna solutie pentru proiectul tau.

Doresc o intalnire

© 2023 by FIVE’S International