Acasa > Companie > Noutati > Superkombat anunta un nou partener strategic, Five’s. Primul eveniment impreuna este pe 12 martie

Superkombat anunta un nou partener strategic, Five’s. Primul eveniment impreuna este pe 12 martie

Bucuresti, 1 martie – Superkombat, lider European in kickboxing, anunta cu mandrie parteneriatul strategic cu Five’s, membru al AV Alliance. Aceasta colaborare va plasa promovarea Superkombat la un nou nivel in ceea ce priveste expunerea mediatica.

Acesta este al doilea partneriat incheiat de Superkombat anul acesta dupa contractul cu CBS Sports Network pentru a difuza 6 evenimente in 2017. “In peisajul media actual, este mai important este sa poti crea parteneriate cu oamenii potriviti. Suntem foarte multumiti de acest parteneriat nou. Five’s este una din cele mai mari companii de productie din Europa, ceea ce ne va ajuta sa crestem productia TV la nivel global. Primul eveniment comun va avea loc pe 12 martie la Beraria H din Bucuresti”, a declarat Eduard Irimia, presedinte Superkombat. Ca urmare a parteneriatului, primul eveniment va avea loc la Beraria H, in Bucuresti, duminica, 12 martie, la ora 19:00 CET si va fi difuzat live pe Fight Box HD. Castigatorii serii vor ocupa un loc pentru primul World Grand Prix al anului, programat pe 7 aprilie, care va putea fi vizionat si pe CBS Sports Network.

Avand sediul in Bucuresti, Five’s detine 20 de ani de experienta, mai mult de 500 de evenimente pe an si este membru AV Alliance, o asociatie internationala cu 75 de membri din 48 de tari. “Impreuna vom realiza lucruri marete. Vom visa lucruri marete, vom stabili teluri si vom actiona”, a mai declarat Irimia.

In meciul cap de afis al serii, Sebastian Cozmanca, un star in ascensiune, il va infrunta pe Simon Ogolla, campionul norvegian la Muay Thai. Celalalt eveniment cap de afis va prezenta categoria semigrea, intre Mihaita Golescu si Robert Constantin, fost campion la skandenberg. Nu vor lipsi nici eroi precum Eduard Chelariu si Adelin Mihaila

Cele mai noi stiri

Solicita o intalnire

Convinge-te de know-how-ul nostru si solicita acum o intalnire. Vom descoperi impreuna cea mai buna solutie pentru proiectul tau.

Doresc o intalnire

© 2022 by FIVE’S International