Acasa > Companie > Noutati > Noua echipa de management FIVE'S

Noua echipa de management FIVE'S

Buna ziua si bine v-am gasit,

Suntem bucurosi sa impartasim cu voi extinderea si diversificarea echipei de management a companiei FIVE’S, dorindu-ne sa contribuim la imbogatirea profesionalismului nostru in domeniul in care activam. Intentia noastra este sa continuam dezvoltarea in linie cu viziunea si leadershipul companiei, pentru a ajunge cat mai aproape de nevoile voastre si diversificarea portofoliului de servicii si echipamente.

Asadar, echipa de management FIVE’S a crescut prin implicarea activa a celor doi actionari Liviu Stanescu si Sorin Danescu (Managing Partners), prin alaturarea lui Bogdan Kisescu (Client Service Director), a lui Emanuel Babucea (Commercial Director) si a lui Valentin Obretin (Chief Operations Officer), care vin cu experiente de peste 20 de ani in productia, creatia si managementul evenimentelor.

Pentru ca noi credem intr-un model de business care evolueaza adaptat noilor provocari tehnologice, diversitatii consumatorului final, inovatiilor venite din strategiile de comunicare si branding, bugetelor dar si nevoilor oamenilor care formeaza echipa, suntem angajati cerintelor voastre de a lucra impreuna pentru reusita evenimentelor pe care vi le propuneti in acest an.

Calitatea relatiei cu voi este una dintre prioritatile noastre de top, de aceea ne dorim sa stabilim o intalnire in viitorul apropiat si sa vedem cum am putea colabora cu succes mai departe.

Emanuel Babucea, noul Director Comercial al companiei, va sta oricand la dispozitie. Datele sale de contact sunt: emanuel.babucea (at) fives.ro, telefon: 0747.126.126.

Cu apreciere si incredere,

Liviu Stanescu, Managing Partner Five’s

Cele mai noi stiri

Solicita o intalnire

Convinge-te de know-how-ul nostru si solicita acum o intalnire. Vom descoperi impreuna cea mai buna solutie pentru proiectul tau.

Doresc o intalnire

© 2023 by FIVE’S International