Acasa > Companie > Noutati > Five's sustine un workshop cu echipamente de lumini marca SGM

Five's sustine un workshop cu echipamente de lumini marca SGM

Marti, 31 ianuarie 2017, incepand cu ora 11.00, FIVE'S organizeaza la sediul din Bulevardul Timisoara 173 un workshop dedicat posibilitatilor designului de lumini prin prisma noilor echipamente profesionale SGM. Evenimentul se adreseaza tehnicienilor si designerilor de lumini, arhitectilor, urbanistilor, reprezentantilor firmelor de rental si tuturor celor interesati sa se specializeze in domeniul light designului.

Specialistii invitati la workshop sunt reprezentanti ai teatrelor, arhitecti si designeri de lumini.

Light designul este un element care poate completa, si chiar diferentia, atmosfera unui eveniment, fie ca e vorba de concerte, festivaluri sau evenimente corporate.

Workshop-ul va debuta cu o componenta teoretica, in cadrul careia un reprezentant al companiei SGM va prezenta caracteristicile si avantajele echipamentelor premium de lumini indoor si outdoor SGM. Participantii vor putea testa, apoi, aparatele intr-o zona special amenajata cu echipamente de lumini pentru scena, intr-o sectiune practica a workshop-ului. La finalul prezentarii, va avea si o sesiune de Q&A si networking.

Dincolo de focusul pe posibilitatile designului de lumina, workshop-ul va adresa si iluminatul arhitectural, odata cu echipamentele profesionale specializate in acest sens. Unul dintre diferentiatorii acestui tip de echipamente este tehnologia IP 65, care face ca echipamentul sa functioneze la parametri normali in decursul oricaror intemperii (conditii de praf, apa, ninsoare).

Pentru participare, asteptam mailurile dumneavoastra pe adresa de email office@fives.ro

 

Cele mai noi stiri

Solicita o intalnire

Convinge-te de know-how-ul nostru si solicita acum o intalnire. Vom descoperi impreuna cea mai buna solutie pentru proiectul tau.

Doresc o intalnire

© 2024 by FIVE’S International