Acasa > Companie > Noutati > FIVE'S este partenerul tehnic al Campionatului National de Drift 2016

FIVE'S este partenerul tehnic al Campionatului National de Drift 2016

Cel mai mare concurs de drift din Europa de Est, desfasurat in data de 25 si 26 iunie, in jurul Palatului Parlamentului din Capitala i-a adus la start pe nu mai putin de 65 de piloti profesionisti din Romania, Ungaria, Bulgaria, Turcia, Ucraina si Polonia, bolizii insumand peste 30.000 de cai putere.

Etapa a doua a Campionatului a avut cel mai lung traseu din istoria acestui sport in Romania,  1,1 kilometri, iar asii driftului au efectuat derapaje controlate in tandem inclusiv viteze de 160 de kilometri la ora.

Sambata, intre 10:00 si 21:00, au avut loc antrenamentele libere, iar duminica duelurile unu la unu pentru a stabili noul campion.

Intelegand complexitatea si nevoile organizatorului, echipa Five’s a asigurat toate dotarile necesare pentru a implementa cu sucess planul evenimentului: acoperirea tuturor zonelor de competitie si spectatori cu sunet, imaginile video au fost practic disponbile atat in zonele de circuit cat si in zonele de relaxare special amenajate pentru spectatori.

Cele mai noi stiri

Solicita o intalnire

Convinge-te de know-how-ul nostru si solicita acum o intalnire. Vom descoperi impreuna cea mai buna solutie pentru proiectul tau.

Doresc o intalnire

© 2024 by FIVE’S International