Acasa > Companie > Noutati > Five's, creative partner pentru spectacolele Parsifal la Ateneu

Five's, creative partner pentru spectacolele Parsifal la Ateneu

Five’s este creative partner pentru evenimentele PARSIFAL LA ATENEU care vor avea loc pe 7 si 8 octombrie 2016, contribuind cu un set-up impresionant de lumini, sunet si scenotehnica.

Aceste spectacole reprezinta un concept nou şi unic atat in Romania, cat si in lume. Ele prezintă creatia lui Wagner intr-un spectacol in care publicul se află în mijlocul actiunii si care imbina componentele muzicale (orchestră, cor, solisti) cu elemente de teatru complexe (lumini, decor, costume, efecte speciale vizuale şi de sunet), folosind caracteristicile acustice si arhitecturale ale Ateneului.

Detinand o vasta experienta in ceea ce priveste realizarea de proiecte artistice de renume, Five’s va concepe un set-up scenotehnic inedit, constand in 2 scene suprapuse. Un pod construit peste scena principala, unde se afla corul, va asigura trecerea pe o alta scena, unde vor fi prezentate momentele de balet si de dezvelire a graalului. Totodata, Five’s realizeaza un show complex de lumini, care va pune in valoare corul din foaier si pe cel amplasat in sala, impreuna cu spectatorii. Pentru sonorizarea intregului spectacol va fi utilizat un sistem de sunet performant marca Synco / Martin Audio.

Echipamentele folosite de Five’s vor fi: lumini inteligente SGM Six-Pack, GLP Impression 120RZ, Varilite VL3500Q Spot, Clay Paky Sharpy, controlate de comanda de lumini Grand MA 2 Full Size; sunet Synco / Martin Audio W8LC; podium customizat.

Proiectul PARSIFAL LA ATENEU a fost lansat în luna mai 2015 de catre Fundația Romana pentru Excelență in Muzica, in parteneriat cu Filarmonica “George Enescu”, cu ocazia a 100 de ani de aniversare a debutului acestei opere in Romania, sub bagheta lui George Enescu. In octombrie, marcand deschiderea de gala a stagiunii de concerte la Ateneu, acest partneriat a fost reinnoit si, impreuna cu dirijorul Christian Badea.

 

Cele mai noi stiri

Solicita o intalnire

Convinge-te de know-how-ul nostru si solicita acum o intalnire. Vom descoperi impreuna cea mai buna solutie pentru proiectul tau.

Doresc o intalnire

© 2024 by FIVE’S International