Acasa > Companie > Noutati > Five’s , partener strategic al primei Gale Superkombat transmisa la CBS Sports Network

Five’s , partener strategic al primei Gale Superkombat transmisa la CBS Sports Network

Prima gală Superkombat transmisă de celebrul post american CBS Sports Network va avea loc pe 7 aprilie la Pavilionul Central al complexului Romexpo din București, a anunțat promotorul Eduard Irimia.

''Ca urmare a parteneriatului strategic semnat cu Five's International, cu siguranță, la această gală vom avea parte de un standard de producție la cel mai înalt nivel. Va depăși Grand Prix-ul K-1 din 2010 și tocmai de aceea am ales Romexpo. Este o mândrie că am reușit să ducem un produs românesc să fie transmis și în America, iar asta nu face altceva decât să ne ambiționeze să muncim și mai mult'', a precizat oficialul.

Gala va programa 11 meciuri, dintre care 4 eliminatorii la categoria grea pentru marea finală a anului.

Evenimentul, la care vor participa luptători din România, Elveția, Australia, Grecia, Polonia, Spania, Marea Britanie și Maroc, va beneficia de cea mai mare producție de televiziune la o gală de sporturi de contact din România din ultimii 15 ani, potrivit organizatorului.

Cele mai noi stiri

Solicita o intalnire

Convinge-te de know-how-ul nostru si solicita acum o intalnire. Vom descoperi impreuna cea mai buna solutie pentru proiectul tau.

Doresc o intalnire

© 2023 by FIVE’S International