Acasa > Companie > Noutati > Avem ceva pentru tine si urmatorul tau eveniment

Avem ceva pentru tine si urmatorul tau eveniment

Evenimentele corporate inregistreaza o evolutie ascendenta in prezent, iar clientii isi doresc strategii noi de comunicare pentru a se diferentia de concurenta.

Astfel, Five’s, lider pe piata segmentului de evenimente corporate, lanseaza azi o provocare organizatorilor din Romania, prin care acestia pot transmite semnalmentele evenimentului pe care doresc sa il realizeze – concept, obiective, resurse disponibile, urmand ca Five’s sa raspunda cu o schema de eveniment tehnic.

Ce este designul tehnic? 

Nu doar un cuvant trendy, ci un proces care traduce obiectivele clientului in specificatii exacte ale necesarului tehnic de care acesta are nevoie pentru ca evenimentul pe care-l organizeaza sa fie un succes.

Adica vom pune in perspectiva contextul cu posibilitatile pe care clientul le are la dispozitie, in termeni de: analiza a nevoilor tale si posibile locatii de desfasurare a evenimentului, dezvoltarea unui set-up tehnic armonizat cu ideea si participantii event-ului, design de lumini si show-uri de visuals, analiza de risc si personalul tehnic necesar.

Totul pentru atingerea obiectivelor cu ajutorul resurselor de care clientul dispune.

In calitate de producator tehnic de evenimente, Five's ofera servicii tehnice complete: consultanta tehnica, planificarea si implementarea evenimentului cu ajutorul echipamentelor profesionale de scenotehnica, sunet, lumini si video si a echipei comerciale si tehnice dedicata.

Scrie-ne cateva cuvinte despre conceptul evenimentului pe care-l vei organiza in perioada urmatoare pe adresa comercial@fives.ro si iti vom raspunde cu detalierea proiectului pe tot ce inseamna partea tehnica necesara evenimentului tau. Poti beneficia de designul tehnic gratuit pana la data de 30.11.2016.

Cele mai noi stiri

Solicita o intalnire

Convinge-te de know-how-ul nostru si solicita acum o intalnire. Vom descoperi impreuna cea mai buna solutie pentru proiectul tau.

Doresc o intalnire

© 2024 by FIVE’S International