Acasa > Ce oferim > Evenimente artistice > Spectacole musical

Spectacole musical

Compania Five’s detine o echipa de profesionisti absoventi ai programelor Scenart, program cu scop in pregatirea light designerilor, producatorilor, tehnicienilor din teatru – proiect organizat de Teatrul National de Opereta „Ion Dacian” si in parteneriat cu Accademia Teatro alla Scala.

Astfel, putem pune la dispozitie o intreaga echipa tehnica pregatita si specializata in domeniul audio, video si lumini.

In portofoliul de echipamente detinute de Five’s se regasesc echipamente de top special concepute a fi utilizate in teatre, opere si operete.

Printre cele mai renumite spectacole de musical in cadrul carora Five’s a fost producator tehnic se numara:  Fantoma de la Opera, My Fair Lady, Paris Mon Amour, Rebecca, Romeo si Julieta.

Ne adresam teatrelor de opera si opereta, companiilor care aleg sa isi promoveze servicii si produsele prin intermediul evenimentelor clasice.

Echipamente folosite: Vari*Lite VL 3500Q Spot, SGM G-Profile,Martin Mac 700 profile, wash, Martin Mac 2000 wash XB, GLP Impression, ETC Profile Spot, Panasonic videoprojector, LED screen, Martin Audio W8LC/ W8LM, Digico D5T, QSC k12 + ksub, Touch mix.

Testimoniale

E foarte usor sa vorbesti despre cineva pe care nu-l cunosti, dar e foarte greu sa vorbesti despre cineva pe care-l cunosti. Iar cand trebuie sa [>>]

Gabriel Constantinescu
Managing Director, Publicis Groupe

Spaima oricarui organizator este ca lucrurile nu vor functiona. Nu este om in meseria asta care sa nu fi avut cosmaruri ca ecranul nu va merge, ca [>>]

Oana Dragulinescu
Creative Director, Quartz Media

Colaborez cu compania Five’s de multa vreme, deoarece am regasit o echipa experimentata de profesionisti care combina in mod eficient calitatea [>>]

Gigi Loghin
Kick Off Events, Kick Off Events

Clienti care au beneficiat de acest serviciu

© 2024 by FIVE’S International