Acasa > Ce oferim > Corporate > Gale si evenimente CSR

Gale si evenimente CSR

Responsabilitatea sociala corporativa consitutuie un obiectiv si o prioritate a companiei Five’s. Ne implicam activ in campanii umanitare, programe de protectie si sustinere a copiilor defavorizati.

De-a lungul timpul compania a sustinut tehnic evenimente organizate de : Hope & Homes for Children, Fundatia Make a Wish, Asociatia Salvati Copiii.

Anual compania doneaza intregul 2 % din impozitul pe profit Fundatiilor si Caselor de copii cu dizabilitati psihice si fizice.

Five’s este un sustinator al organizatiilor care actioneaza in sprijinul copiilor defavorizati social, organizatiilor care lupta pentru miile de copii si ii ajuta sa ramana alaturi de familie sau centrelor sociale care ajuta copii cu dizabilitati grave.

Echipamente folosite: Martin Mac 700 profile, wash, Martin Mac 2000 wash XB, GLP Impression, ETC Profile Spot, Panasonic videoprojector, LED screen, Martin Audio W8LC/ W8LM, Digico, QSC k12 + ksub, Touch mix.

Testimoniale

E foarte usor sa vorbesti despre cineva pe care nu-l cunosti, dar e foarte greu sa vorbesti despre cineva pe care-l cunosti. Iar cand trebuie sa [>>]

Gabriel Constantinescu
Managing Director, Publicis Groupe

Spaima oricarui organizator este ca lucrurile nu vor functiona. Nu este om in meseria asta care sa nu fi avut cosmaruri ca ecranul nu va merge, ca [>>]

Oana Dragulinescu
Creative Director, Quartz Media

Colaborez cu compania Five’s de multa vreme, deoarece am regasit o echipa experimentata de profesionisti care combina in mod eficient calitatea [>>]

Gigi Loghin
Kick Off Events, Kick Off Events

Clienti care au beneficiat de acest serviciu

© 2024 by FIVE’S International