Festivalul International de Folclor

Scena, Sunet, Lumini si efecte speciale marca Five's

Afla mai multe

Digital Assembly

an event co-organized by the European Commission and the Romanian Presidency of the Council of the European Union

Afla mai multe

Sziget Festival

G-spot Tower powered by Durex

Afla mai multe

Mai mult de 20 de ani de experienta in organizarea spectacolelor si peste 4 milioane de euro investiti in echipamentele pe care le folosim.

FIVE'S

Gestionam peste 500 de evenimente anual la nivelul Romaniei, Bulgariei, Serbiei si Moldovei.

Compania dispune de o echipa tehnica cu peste 40 specialisti in domenii precum sunet, lumini, video si scenotehnica si peste 20 angajati in functii administrative si de suport.

In anul 2016, Five’s a fost afiliata ca membru deplin in cadrul AV Alliance.

Afla toate motivele sa fim partenerul tau

FIVE'S

Sustinuti de o tehnologie performanta, Five’s se concentreaza pentru a oferi fiecarui client solutii tehnice la cheie si inovatoare.

Compania detine un stoc impresionant de echipamente, acoperind toata gama de servicii tehnice: sunet, lumini, scenotehnica, video, efecte speciale, pirotehnie.

Afla toate motivele sa fim partenerul tau

FIVE'S

Oferim un portofoliu cuprinzator de servicii tehnice destinate sa sustina fiecare faza a ciclului de dezvoltare a unui eveniment, de la designul tehnic, planificarea evenimentului, executia si monitorizarea acestuia.

Oferim o gama de servicii tehnice complete de tip: consultanta tehnica, servicii personalizate si acces rapid la reteaua de parteneri a companiei.

Afla toate motivele sa fim partenerul tau

FIVE'S

Credem si investim intr-un parteneriat Five’s - client care decurge normal, fara stres si eforturi inutile.

Echipa tehnica de specialisti care identifica nevoile tehnice ale clientului, participa in mod activ la dezvoltarea set-up-ului tehnic si trateaza toate solicitarile tehnice deosebite ale clientilor

Afla toate motivele sa fim partenerul tau

Noutati

Testimoniale

Spaima oricarui organizator este ca lucrurile nu vor functiona. Nu este om in meseria asta care sa nu fi avut cosmaruri ca ecranul nu va merge, ca lumina nu se va aprinde, ca filmul nu va porni sau ca microfonul o sa intre in [>>]

Oana Dragulinescu, Quartz Media

Solicita o intalnire

Convinge-te de know-how-ul nostru si solicita acum o intalnire. Vom descoperi impreuna cea mai buna solutie pentru proiectul tau.

Doresc o intalnire

Dintre clienti

© 2024 by FIVE’S International