Acasa > Proiecte > Festivalul International de Folclor „Muzici si Traditii in Bucuresti”

Festivalul International de Folclor „Muzici si Traditii in Bucuresti”

Five’s International a organizat pentru Creart a XIII-a editie a Festivalului International de Folclor „Muzici și Traditii in Bucuresti”. Evenimentul aduce in fiecare an in atentia publicului urban arta populara, traditiile autentice si cele mai frumoase spectacole de folclor din tara si din strainatate!

Pe parcursul celor 3 zile, pe scena festivalului, au urcat ansamblurile invitate din China, Serbia, Slovacia, Republica Macedonia de Nord si Ucraina, care si-au prezentat costumele, coregrafia si ritmurile, dar si artisti romani precum Orchestra Nationala „Valahia”, condusa de maestrul dirijor Marius Zorila, Gheorghe Zamfir, Damian Drahici, Petrica Matu Stoian, Cornelia și Lupu Rednic, Margareta Clipa, Aneta Stan, Stefania Rares, Gheorghe Turda, Matilda Pascal Cojocarita, Floarea Calota, Maria Dragomiroiu, Dinu Iancu Salajanu, Lavinia Goste, Monica Anghel, Luminita Anghel, Nico, Paula Seling.

Festivalul are la fiecare editie, peste 2.000 de invitati din toate zonele Romaniei, dar si din strainatate, si se bucura de prezenta unui public de peste 25.000 de spectatori.

Festivalul International de Folclor „Muzici si Traditii în Bucuresti” este difuzat în totalitate de catre postul national S.R.T.V. – Societatea Romana de Televiziune, ce surprinde an de an cele mai frumoase momente de muzica si dans prezentate in cadrul evenimentului.

Evenimentul si-a pastrat si în anul 2019 statutul de cel mai mare festival international de folclor din Romania

Galerie multimedia

Acasa

Solicita o intalnire

Convinge-te de know-how-ul nostru si solicita acum o intalnire. Vom descoperi impreuna cea mai buna solutie pentru proiectul tau.

Doresc o intalnire

© 2024 by FIVE’S International