Acasa > Proiecte > Five's - partener Automobile Bavaria la SIAB 2018

Five's - partener Automobile Bavaria la SIAB 2018

Five’s a pus in evidenta fiecare brand Automobile Bavaria in cadrul SIAB 2018, cel mai mare salon auto din Romania.

Avand una dintre cele mai mari expuneri din cadrul evenimentului cu peste 35 de masini prezente, Automobile Bavaria a reunit ultimele modele de BMW dar si cel mai luxos automobil Rolls-Royce Phantom si cel mai mare autovehicul, un camion MAN.

Five’s a creat si a implementat designul tehnic al standului, show-ul de lumini SGM dar si structuri de schela si echipamente de prindere profesionale, oferind cele mai avansate solutii tehnice.

Automobile Bavaria Group, numarul 1 in vanzarile de automobile electrice BMW din Romania si sustinatorul a doua mari proiecte de car sharing, a participat la SIAB 2018 cu modele care au avut debutul mondial in urma cu numai cateva saptamani.

 

Standul Automobile Bava­ria Group a fost unul din­tre cele mai mari de la SIAB 2018, cu peste 35 de mode­le expuse, printre care cel mai luxos automobil de la salon si din lume, noul Roll-Royce Phantom, si cel mai mare autovehicul de la SIAB, un camion MAN.

Cu ajutorul Five’s Internatio­nal, singura companie din Roma­nia membra a AV Alliance, au fost implementate cele mai avansate solutii tehnice la standardele unui salon auto international: designul tehnic care a presupus amplasa­rea celor peste 35 de masini intr-o formula care sa puna in evidenta fiecare brand prezent, designul de lumini realizat cu ajutorul echipamentelor SGM, structurile de schela si sistemele de prindere a echipamentelor, totul pentru a  transpune vizitatorii intr-o lume a viitorului mobilitatii. Intrunind peste 23 de ani de experienta si un portofoliu diversificat de echipamente (sunet, lumini, sceno­tehnica, video, pirotehnie, efecte speciale etc), Five’s este lider pe piata segmentului corporate din Romania, gestionand peste 500 de evenimente anual la nivelul Romaniei, Bulgariei, Serbiei si Moldovei.

Standul a atras un public numeros, care a avut posibilita­tea sa interactioneze cu cele mai noi modele BMW intr-un cadru adecvat: noul BMW M5, cel mai rapid model de serie BMW M din istorie, noile BMW X2 si X4 (la doar o saptamana dupa salo­nul de la Geneva), noile MINI Hatch si Cabriolet, BMW HP4 si noua motocicleta BMW K1600  Grand America si gama BMW I pentru automobile electrice si plug-in hybrid reprezentata de noul BMW I3s – versiunea cea mai spectaculoasa a celui mai bine vandut automobil electric din Romania.

Vedeta standului Automobile Bavaria Group a fost noul Rolls-Royce Phantom, fiind prima data cand cel mai important produ­cator de masini de lux din lume s-a prezentat oficial la cel mai important eveniment auto din Romania.

Dintre proiectele noi pe care le-a lansat Automobile Bavaria Grup putem enunta: un pro­gram special de training, oferit in exclusivitate pentru clientii BMW M din Romania, in cadrul Automobile Bavaria BMW M Academy; Bavaria Mobility, un serviciu premium, cu optiuni extinse de utilizare care ofera o flexibilitate pe care nici un alt furnizor de pe piata locala nu o ofera; precum si oferte speciale pentru doritorii unui automobil ideal pentru mobilitate urbana BMW I3 Programul Rabla Plus – Ecotichet.

Automobile Bavaria Grup a reusit sa prezinte o evolutie in paralel a segmentului de auto­mobile electrice si a solutiilor clasice de mobilitate, pastrand obiectivele principale: reducerea emisiilor, optimizarea traficului, conectivitatea inteligenta si fara intreruperi intre diferitele oferte de mobilitate, totul pentru a face viata utilizatorilor mai usoara si mediul un loc de trait mai bun.

 

Publicul tinta

Evenimentul s-a adresat tuturor pasionatilor de automobile.

 

Dotarile tehnice utilizate:

Printre echipamentele utilizate in cadrul evenimentului putem reaminti:

 

  • Lumini LED SGM P-5;
  • Sunet QSC operat cu consola de sunet QSC Touchmix 16, microfoane DPA si Shure;
  • Constructii din schela Eurotruss FD34 si podina standuri DOKA.

Galerie multimedia

Acasa

Solicita o intalnire

Convinge-te de know-how-ul nostru si solicita acum o intalnire. Vom descoperi impreuna cea mai buna solutie pentru proiectul tau.

Doresc o intalnire

© 2024 by FIVE’S International