Acasa > Proiecte > Five's la targul oficial de Craciun al Bucurestiului

Five's la targul oficial de Craciun al Bucurestiului

Bucharest Christmas Market are loc in fiecare an in Piata Universitatii, pe espanada cu statui, si isi propune sa transpuna vizitatorii in atmosfera celor mai importante targuri de Craciun din Europa. Pe langa targul propriu-zis, pe scena amplasata la Universitate este prezentat un program artistic sustinut de ansambluri foclorice, grupuri de colindatori, dar si trupe cunoscute (Smiley, Directia 5, Loredana, Marcel Pavel, Pepe, Proconsul, Delia etc.)

Fives a realizat partea tehnica in totalitate la acest eveniment, propunand scena Eurotruss Roof System 12x10 m Tunnelroof Transparent, dotata cu echipament de lumini, sunet si video, dar si iluminatul arhitectural in Piata, cu lumini SGM, sau asigurarea alimentarii cu energie electrica a tuturor casutelor din targ. Avand in vedere ca evenimentul are loc in aer liber, intr-o perioada a anului cu precipitatii, solutia tehnica propusa pentru iluminat a fost aparatele SGM, rezistente la intemperii si praf (IP 65).

Public tinta

Bucharest Christmas Market este un eveniment cu intrare libera, destinat tuturor categoriilor de public. Editia din anul 2015 a fost vizitata de peste 100.000 de persoane in perioada 27 noiembrie – 27 decembrie.

Dotari tehnice utilizate

Printre dotarile tehnice utilizate, amintim:

  • Scena Eurotruss Roof System 12x10 m Tunnelroof Transparent cu turnuri de PA din layher
  • Sistem de sonorizare Synco/Martin Audio W8LC, operat de consolele digitale Digico SD8 si Digico D5T
  • Backline complet pentru trupe
  • Microfoane Shure, Sennheizer
  • Lumini inteligente Martin Mac 600, Martin Mac 500 si lumini cu LED SGM Six-Pack Led Bar,SGM Q7 Wash Light, SGM G-Spot, SGM P-5 Wash Light, operate de comenzile de lumini Martin LightJockey Lighting Controller si Flying Pig Hog iPC

Ecran de proiectie realizat din plasa de LED PIXLED Radiant Link 18 LED Curtain 18mm p.p 0,35 sqm

Galerie multimedia

Acasa

Solicita o intalnire

Convinge-te de know-how-ul nostru si solicita acum o intalnire. Vom descoperi impreuna cea mai buna solutie pentru proiectul tau.

Doresc o intalnire

© 2024 by FIVE’S International