Warm Welcome

FIVE’S este producator tehnic pentru industria de evenimente corporate si de spectacole, gestionand echipamente profesionale de sunet, lumini, scenotehnica, video, pirotehnie si efecte speciale.

Cu un portofoliu diversificat de echipamente, provenind de la furnizori de varf pe plan international, dublat de o echipa de profesionisti, Five’s vine in intampinarea cerintelor celor mai diverse categorii de clienti.

In cei 20 ani de activitate, am reusit sa devenim lider pe piata segmentului corporate.  Am realizat o serie de evenimente pentru mari companii, dintre care  le amintim pe cele mai importante : Philip Morris, Kraft Foods Romania, J&B, BMW Vertriebs, Jaguar, ING Romania, Eureko Romania, Romtelecom, Vodafone, Cosmote, Petrom, Coca-Cola, InBev Romania, Quelle, Radio 21, etc. De asemenea, am devenit colaboratori permanenti a numeroase agentii de publicitate, precum: OgilvyAction Romania, Saatchi & Saatchi, McCann Ericsson, Wunderman, Grey Worldwide, Skepsis Advertising, Notice, Men in Black, Propaganda Consulting, Odissey Consult, Funky Business, Kick Off, BT Events, Making Off, Music Promotion si altele. [Read more]

Warm Welcome
Chroma PowerPix 200
CHROMA POWERPIX 200Warm Welcome
Five's la ON AIR MUSIC AWARDS

Pe 27 aprilie 2013, la Teatrul National din Bucuresti, Five's a fost alaturi de Uniter la Gala de decernare a premiilor

Warm Welcome
Bucharest Green Sound Festival 2014
BUCHAREST GREEN SOUND FESTIVAL 2014

Mai mult pe facebook.com/FivesInternational