Acasa > Proiecte > Superkombat World Grand Prix la Romexpo

Superkombat World Grand Prix la Romexpo

Five’s, partener al galelor Superkombat la nivel national si mondial, a fost producator tehnic pentru Superkombat World Grand Prix, pe 7 aprilie, la Romexpo. Ca urmare a parteneriatului strategic incheiat cu Five’s, gala a avut parte de cel mai inalt standard de productie tehnica. Evenimentul a fost prima gala Superkombat transmisa de celebrul post american CBS Sports Network, Fives fiind astfel responsabil pentru succesul celei mai mari productii de televiziune la o gală de sporturi de contact din România din ultimii 15 ani.

Public tinta

La eveniment a participat publicul interesat de competitii sportive.

Dotari tehnice utilizate

Printre dotarile tehnice folosite de Five’s, amintim:

  • Sistem de sonorizare marca QSC si Synco W8LC, consola de sunet digitala Digico D5T, microfoane DPA si Shure
  • Lumini Clay Paky Mythos, Martin Mac 2000 Wash XB, 700 Profile si Wash, Martin Rush MH3 Beam, lumini cu led SGM G-Spot, SGM P-5, Q7, Six-Pack, GLP Impression 90 si Volkslicht, Martin Mac 101, Pulsar Chromastrip, comanda de lumini Grand MA2 full size, lumini conventionale: Arri Fresnel T2 2000W, Desisti Leonardo 2 kw Fresnel, ETC Source Four Zoom Profile 15/30 dgr, Follow Spot Robert Juliat Cyrano 2500 W HMI
  • Masina de fum JEM ZR33, Le Maitre G300, Martin Jem Hazer K1

Galerie multimedia

Acasa

Solicita o intalnire

Convinge-te de know-how-ul nostru si solicita acum o intalnire. Vom descoperi impreuna cea mai buna solutie pentru proiectul tau.

Doresc o intalnire

© 2023 by FIVE’S International