Acasa > Proiecte > Superkombat Elimination la Beraria H

Superkombat Elimination la Beraria H

Duminica, 12 martie, Five’s a pregatit spectacolul tehnic pentru prima gala Superkombat din acest an. Meciul care s-a desfasurat a fost o gala eliminatorie pentru primul Grand Prix al anului, programat in aprilie si care va fi transmis in direct si in Statele Unite.

Five’s a devenit principalul producator tehnic al galelor Superkombat, coordonand astfel intreaga productie tehnica a evenimentului.  La prima gala din acest an, Five’s a gandit un design tehnic alcatuit din podina cu dimensiunile de 18 x 4 m la o inaltime de 1,5 m, si rampa in doua trepte, cu dimensiunile de 6 x 4 m, si 4 x 2 m, pe care au fost prezentati sportivii , ecrane video (2 ecrane de 5 x 3 m si un ecran de 6 x 3 m) realizate din module LED pe care s-a proiectat transmisia live, precum si show-ul de lumini.

Public tinta

La eveniment a participat publicul interesat de competitii sportive.

Dotari tehnice utilizate

Printre dotarile tehnice folosite de Five’s, amintim:

  • Schela Eurotruss FD34, ST50, module de scena Nivtec Platform 200x100 cm
  • Lumini Martin Mac 700 Profile, Wash, Eurolite LED PAR 64, SGM Q7, Six-Pack, X5, comanda de lumini Grand MA 2 Full Size
  • Videoproiectoare Panasonic PT-D7700E, PT-DW6300KJ, module LED Createled AIRLED 7,7 mm p.p, LED Screen 3,9 mm p.p., LED Screen SMD 8 mm p.p.

Galerie multimedia

Acasa

Solicita o intalnire

Convinge-te de know-how-ul nostru si solicita acum o intalnire. Vom descoperi impreuna cea mai buna solutie pentru proiectul tau.

Doresc o intalnire

© 2024 by FIVE’S International