Acasa > Proiecte > Intalnirea comunitatii de business in cadrul unui spectacol tehnic la superlativ

Intalnirea comunitatii de business in cadrul unui spectacol tehnic la superlativ

Ne-am ocupat de atmosfera evenimentului Global Manager Business Cocktail, eveniment cu traditie in comunitatea de business, in calitate de parteneri ai Oameni si Companii.

La Hotelul Pullman in Bucuresti, 250 participanti, owneri si manageri din toate domeniile de activitate, din companiile romanesti si multinationale, s-au reunit pentru o sesiune de networking de inalta calitate.

Pentru ca suntem geniali cand vine vorba de spectacol si emotie, am adus sarea si piperul asa cum reusim noi sa facem cu evenimentele corporate de care ne ocupam, am oferit ca demo o solutie creativa care a reunit lumini, sunet, culoare si efecte speciale, aratand doar o mica mostra din creativitatea care ne defineste.

 

Five’s a fost prezent cu urmatoarele dotari tehnice:

  • Lumini Chauvet Maverick MK1 Hybrid si MK2 Wash, Martin Mac 700 Profile, Chauvet Ovation E910 FC, SGM XC5, X5 si Six-Pack, comanda de lumini Grand MA 2 Full Size sincronizata SMPTE cu controller-ul Laser si audio
  • Sunet Martin Audio cu pupitru digital Allen & Heath iLive R72
  • Schela Eurotruss ST50 si FD34 si podiumuri modulare Nivtec
  • LED pixel pitch 4,8 mm, kit video Blackmagic

Galerie multimedia

Acasa

Solicita o intalnire

Convinge-te de know-how-ul nostru si solicita acum o intalnire. Vom descoperi impreuna cea mai buna solutie pentru proiectul tau.

Doresc o intalnire

© 2024 by FIVE’S International