Acasa > Proiecte > Five's prezent la editia a 9-a a Festivalului International de Folclor “Muzici si Traditii in Cismigiu”

Five's prezent la editia a 9-a a Festivalului International de Folclor “Muzici si Traditii in Cismigiu”

Organizat de CreArt, festivalul reuneste peste 2.000 de artisti din toate zonele tarii, ansambluri folclorice, fanfare, targ de mestesugari si handmade. Programul artistic s-a desfasurat pe doua scene pe care Five’s le-a amplasat in parc: scena principala si scena Fan Zone. Five’s a realizat set-up-ul scenotehnic complet la acest festival, ca in fiecare an: sonorizarea pe cele doua scene, show-ul de lumini, sistemul de alimentare al casutelor mestesugaresti, spectacolul pirotehnic pe scena.

Public tinta

Evenimentul se adreseaza publicului larg, intrarea fiind libera.

Dotari tehnice utilizate

Printre dotarile tehnice utilizate de Five’s, amintim:

  • Scene Eurotruss Roof System 12x10 m Tunnelroof Transparent si Eurotruss Roof System 8x6 m
  • Sistem de sonorizare Synco/Martin Audio W8LC operat de consola de sunet Digico D5T Digital Console Kit, backline complet pentru trupe, microfoane Shure SM 137-LC, Shure SM57-LC, Shure KSM 44A/SL, Shure SM 94-LC
  • Comanda lumini Grand MA 2 Full Size, operand lumini inteligente Martin Mac 700 Profile, Martin Mac 700 Wash, lumini cu LED SGM P-5 Wash Light
  • Ecran video modular din plasa de LED PIXLED Radiant Linx 18 LED Curtain 18mm p.p. 0,35 mp

Galerie multimedia

Acasa

Solicita o intalnire

Convinge-te de know-how-ul nostru si solicita acum o intalnire. Vom descoperi impreuna cea mai buna solutie pentru proiectul tau.

Doresc o intalnire

© 2023 by FIVE’S International