Acasa > Proiecte > Five's aduce in Romania Electronic Beats City Festival

Five's aduce in Romania Electronic Beats City Festival

13 artisti si DJ internationali si locali au fost prezenti in patru cluburi bucurestene (Atelierul de Productie, Guesthouse, Studio Martin si Club Control), in cadrul festivalului Electronic Beats, un program international de muzica al Deutsche Telekom. Pe langa prestatiile live, in cele doua zile de eveniment au avut loc o serie de evenimente conexe. Acestea au fost: Dianei 4 (targ de viniluri), Bicicleta (un picnic urban), la Lokal (prezentare de creatii culinare a unui duo de bucatari, si o interpretare la pian a artistului Dan Tibacu) si Acuarela (DJ si VJ set).

Five’s a realizat prospectia pentru festival, cautand cele mai potrivite locatii si asigurandu-se ca totul se desfasoara in cele mai bune conditii. In acelasi  timp, Five’s a fost responsabil de set-up-ul tehnic in cele 4 cluburi. In 2015 a avut loc prima editie, a fost un concept nou introdus in Romania, in implementarea caruia Five’s a avut un rol  deosebit de important.

Public tinta

Festivalul s-a adresat publicului interesat de muzica electro, de a experiementa,  si de conexiunea dintre muzica si lifestyle.

Dotari tehnice utilizate

Printre dotarile tehnice prezente la Electronic Beats, amintim:

  • In Atelierul de Productie: s-a asigurat sonorizarea prin boxe Synco/Martin Audio W8LM operate de consola Digico SD8 Digital Console, microfoane Shure KSM 9 capsule, Shure SM 137-LC, DPA 4099, backline pentru artisti, iluminatul prin capete mobile Martin Mac 700 Profile;
  • In Guesthouse: Proiectia video – videoproiector Panasonic PT-DW6300EKJ 6500 ansi WXGA, sonorizare prin boxe Martin Audio V8VDQ;

Clubul Control a fost iluminat cu ajutorul unor capete mobile Martin Mac 700 Profile, dar si lumini cu LED GLP Impression 120RZ LED Moving Head; proiectia video a fost realizata printr-un videoproiector de 10.000 ansilumeni, Five’s a asigurat si aici set-up-ul de sunet.

Galerie multimedia

Acasa

Solicita o intalnire

Convinge-te de know-how-ul nostru si solicita acum o intalnire. Vom descoperi impreuna cea mai buna solutie pentru proiectul tau.

Doresc o intalnire

© 2024 by FIVE’S International