Acasa > Proiecte > Festivalul Hey Day 2016

Festivalul Hey Day 2016

Hey Day este cel mai mare festival international de trupe tribute din Romania, a carui prima editie a avut loc in Parcul Izvor, pe 27, 28 si 29 mai. Festivalul este organizat de Creart. Festivalurile de tribute sunt un fenomen in Germania, Italia sau Marea Britanie, oferind publicului sansa de a vedea live legende ale scenei muzicale. La editia din 2016 au fost prezente pe scena mai mult de 30 de artisti si trupe.

Five’s a implementat in totalitate set-up-ul scenotehnic la acest festival, atat la cele 3 scene – Park Stage, River Stage si Stars Stage – cat si in zonele de agreement: Kids Corner, Cinema, Tatoo Corner, Look Alike Corner.

Public tinta

Evenimentul se adreseaza publicului larg.

Dotari tehnice utilizate

Printre dotarile tehnice utilizate de Five’s, amintim:

  • 2 scene Eurotruss Roof System ST50 15x10 m si o scena Eurotruss FD 34 Roof System 8x6 m cu aripi de PA
  • Sonorizare pentru cele trei scene: QSC K12 Self Amplified Speakers, Synco/Martin Audio W8LC, Martin Audio WS 218X, Martin Audio W8VDQ
  • Backline complet si microfoane pentru toate trupele
  • Lumini Martin Mac 700 Profile, Martin Mac 700 Wash, ClayPaky Sharpy, comanda de lumini Grand MA 2 Full Size

Ecrane laterale de LED pentru a spori vizibilitatea in public, din module de led Createled Airled 7,7 mm p.p 500mm/500mm, regie video si camera video Sony PMW 350K HD si Sony PMW EX-1 HD

Galerie multimedia

Acasa

Solicita o intalnire

Convinge-te de know-how-ul nostru si solicita acum o intalnire. Vom descoperi impreuna cea mai buna solutie pentru proiectul tau.

Doresc o intalnire

© 2024 by FIVE’S International