Acasa > Proiecte > Festivalul Hey Day 2017

Festivalul Hey Day 2017

Five’s a fost partener tehnic la cea de-a doua editie HeyDay, cel mai mare festival international de trupe tribute din Romania. Evenimentul a avut loc in perioada 9-11 iunie, in Parcul Izvor din capitala, si a fost organizat de Primaria Muncipiului Bucuresti prin creart. Pe scenele Five’s au concertat peste 17 trupe tribute din Italia, Marea Britanie, Cehia si Romania.

Five’s a implementat in totalitate set-up-ul scenotehnic la acest festival, atat la cele 3 scene (Park Stage, River Stage si  Stars Stage), cat si in zonele de agreement: Kids Corner, Cinema, Tatoo Corner, Look Alike Corner.

Public tinta

Evenimentul se adreseaza publicului larg.

Dotari tehnice utilizate

Printre dotarile tehnice utilizate de Five’s, amintim:

  • 2 scene Eurotruss Roof System ST50 15x10 m si o scena Eurotruss FD 34 Roof System 8x6 m cu aripi de PA
  • Sonorizare pentru cele trei scene: QSC K12 Self Amplified Speakers, Synco/Martin Audio W8LC, Martin Audio WS 218X, Martin Audio W8VDQ
  • Backline complet si microfoane pentru toate trupele
  • Lumini Martin Mac 700 Profile, Martin Mac 700 Wash, ClayPaky Sharpy, comanda de lumini Grand MA 2 Full Size
  • Ecrane laterale de LED pentru a spori vizibilitatea in public, din module de led Createled Airled 7,7 mm p.p 500mm/500mm, regie video si camera video Sony PMW 350K HD si Sony PMW EX-1 HD

 

Save

Save

Galerie multimedia

Acasa

Solicita o intalnire

Convinge-te de know-how-ul nostru si solicita acum o intalnire. Vom descoperi impreuna cea mai buna solutie pentru proiectul tau.

Doresc o intalnire

© 2023 by FIVE’S International