Acasa > Proiecte > Five’s si JAZZ:ISH il aduc pe Nils Molvaer la Sala Radio

Five’s si JAZZ:ISH il aduc pe Nils Molvaer la Sala Radio

Pe 29 noiembrie 2015, Jazz:ish l-a adus la Bucuresti pe Nils Petter Molvaer, in turneul de promovareal celui mai nou album al sau, Switch. Five’s a asigurat un sunet impecabil si un spectacol vizual care a completat intr-un mod armonios prestatia artistului.

Public tinta

Concertul s-a adresat in special publicului de jazz, dar si celor care au dorit sa traiasca o experienta muzicala aparte.

Radu Birişteica: "Pentru mine a fost o experienta unica, nu am mai trait live un astfel de spectacol de jazz (da!, nu a fost doar un concert, a fost un show in toata regula). Am fost impresionat de lumea in care Nils şi echipa lui m-au introdus, chiar daca la inceput mi s-a parut puţin ciudata, prin noutatea ei. Deşi am fost la un concert de jazz, am simţit ca in substanţa muzicala au patruns, imbogaţind şi potenţind creaţia muzicala la care am fost spectator (dar şi jucator, chiar daca stind pe un fotoliu şi nu pe scena), spiritele marilor creatori de muzica electronica (Jean-Michel Jarre, Tangerine Dream, Brian Eno şamd). Daca aceasta muzica este “future jazz”, m-am bucurat grozav ca deja am paşit in viitor, iar Nils Petter Molvær a fost un pilot extraordinar conducindu-ma pe un drum minunat."

(sursa: http://www.artasunetelor.ro/Recenzii_concerte.html)

Dotari tehnice utilizate

Printre dotarile tehnice utilizate, amintim:

  • Pentru spectacolul de lumini s-au folosit capete mobile Martin Mac 700 Profile si Martin Mac 700 Wash, controlate printr-o comanda de lumini Grand MA 2 Full Size
  • Sunetul a fost controlat prin comanda Digico D5T Digital Console Kit, artistii folosind microfoane precum: Shure Beta 98 D/S, Shure SM 81-LC, Shure SM 94-LC, Shure SM57-LC

Pentru sustinerea echipamentelor de lumini, s-a construit deasupra scenei o grila din schela Eurotruss FD 34

Galerie multimedia

Acasa

Solicita o intalnire

Convinge-te de know-how-ul nostru si solicita acum o intalnire. Vom descoperi impreuna cea mai buna solutie pentru proiectul tau.

Doresc o intalnire

© 2023 by FIVE’S International