Acasa > Proiecte > Five’s la Gala Valori de Romania 2017

Five’s la Gala Valori de Romania 2017

Gala Valori de Romania reuneste si premiaza oamenii si brandurile romanesti care au reusit sa se impuna la nivel international (artisti, manageri, antreprenori, sportivi, designeri, arhitecti, inventatori etc.

Ajunsa la ce a de-a doua editie, Gala a avut loc la Radisson Blu Hotel, in data de 16 mai 2017.

Five’s a pus in valoare acest eveniment printr-un set-up de lumini, folosind aparate de lumini cu LED marca SGM, Martin Mac si Chauvet. Sunetul a fost asigurat de incinte acustice RCF operate de comanda de sunet Crest XR20. Speakerii au folosit microfoane marca Shure si DPA. Un careu de schela Eurotruss FD 34 a sustinut echipamentele montate de tehnicienii Five’s.

 

Public tinta

 

La eveniment au participat aprox. 200 de persoane, antreprenori, top manageri, artisti, oameni de cultura, sportivi si inventatori romani.

 

Dotari tehnice utilizate

Five’s a fost prezent cu urmatoarele dotari tehnice:

 

  • Comanda de lumini Martin LightJockey operand lumini inteligente Martin Mac 700 Profile, lumini cu LED Chauvet Maverick MK2 Wash si Ovation 910FC, Eurolite LED Par 64 RGBA, SGM Six-Pack LED Bar.
  • Boxe autoamplificate RCF TT08, RCF TTL31A, consola de sunet Crest XR20, microfoane Shure si DPA
  • Schela Eurotruss FD 34
  • Videoproiector Panasonic PT-D7700E, 7000 ansi, Green Hipo Hippotizer HD Media Server

Galerie multimedia

Acasa

Solicita o intalnire

Convinge-te de know-how-ul nostru si solicita acum o intalnire. Vom descoperi impreuna cea mai buna solutie pentru proiectul tau.

Doresc o intalnire

© 2023 by FIVE’S International