Acasa > Proiecte > Topul National al Firmelor, editia a XXIV-a

Topul National al Firmelor, editia a XXIV-a

Am fost alaturi de Camera de Comert si Industrie a Romaniei, intr-un eveniment care premiaza performanta in afaceri in 7 domenii de activitate. Ne mandrim cu faptul ca suntem parteneri ai Topului National al Firmelor de 4 ani, cu un set-up mereu imbunatatit de sunet, video si lumini care a pus in valoare Complexul Expozitional Romexpo intr-o editie de exceptie.

Public tinta

Topul Național al Firmelor se adreseaza reprezentantilor mediului de afaceri din Romania , editia din 2017 reunind aproximativ 500 persoane.

Dotari tehnice utilizate

Printre dotarile tehnice utilizate de Five’s, se numara:

  • Lumini: Chauvet Maverick MK2 Wash, Martin Mac 2000 Wash XB, Martin Mac 700 Profile si Wash, Martin Rush MH3 Beam, SGM P-5, Q7, Six-Pack, controlate de Grand MA 2 Full Size;
  • Sunet: sistem de sonorizare Martin Audio, comanda de sunet Digico SD8, microfoane Shure, DPA;
  • Video: 3 ecrane uriase de LED cu pixel pitch de 4,8 si 3,9 mm, PIXLED Radiant Link 18 Led Curtain 18 mm pixel pitch, regie video Blackmagic Design, Green Hippo Hippotizer HD Media Server, kit video Sony.
  • Scenotehnica: podiumuri Nivtec diverse dimensiuni, acoperite cu dancefloor alb, schela Eurotruss FD-34, ST-50 si TD-35.

Galerie multimedia

Acasa

Solicita o intalnire

Convinge-te de know-how-ul nostru si solicita acum o intalnire. Vom descoperi impreuna cea mai buna solutie pentru proiectul tau.

Doresc o intalnire

© 2024 by FIVE’S International