Acasa > Proiecte > Five’s alaturi de IQAds la cea de-a 10-a editie ADfel

Five’s alaturi de IQAds la cea de-a 10-a editie ADfel

IQAds organizeaza singurul eveniment de publicitate conventionala din Romania, in cadrul caruia brandurile si agentiile creative interactioneaza cu publicul. Evenimentul are loc in terasa Clubului Fabrica. Five’s a fost partener la cea de-a zecea editie a festivalului, asigurand proiectia video de filme ale agentiilor de publicitate, sonorizarea, inclusiv pentru reprezentatiile live, si un spectacol de lumini memorabil pe peretele clubului. Five’s a avut si un stand propriu de prezentare, construit dintr-un careu de schela, cu un set-up de lumini propriu si un film de prezentare care putea fi vizualizat pe cele doua plasme laterale, intr-un mod similar cu un set-up de eveniment precum cele pe care le organizeaza.

Public tinta

La acest eveniment participa reprezentanti ai ONG-urilor, asociatiilor si institutiilor din zona culturala, sociala, ecologica si educationala, agentii de publicitate, precum si publicul larg. Organizatorii estimeaza ca in primele noua editii, peste 100 de branduri si organizatii au venit cu peste 400 de idei, implementate pentru mai mult de 7.000 de participanti pe an.

Dotari tehnice utilizate

Five’s a fost prezent cu urmatoarele dotari tehnice in Club Fabrica:

  • Boxe Renkus Heinz CF81-2 Powered 2way
  • Comanda de sunet Soundcraft Spirit E6
  • Comanda de lumini Martin LightJockey Lighting Controller
  • Lumini cu LED SGM Q7 Wash Light, SGM G-Spot, SGM Six-Pack LED Bar
  • Videoproiector Panasonic PT-DW6300KJ 6500 ansi QXGA cu ecran de proiectie Projection Screen Front HD Fast Fold Deluxe 259 x 437 Matte White

Galerie multimedia

Acasa

Solicita o intalnire

Convinge-te de know-how-ul nostru si solicita acum o intalnire. Vom descoperi impreuna cea mai buna solutie pentru proiectul tau.

Doresc o intalnire

© 2024 by FIVE’S International