Acasa > Proiecte > Social Media Events- Biz

Social Media Events- Biz

Vineri, 19 Februarie, a avut loc a cincea editie a evenimentului Social Media Summit Bucuresti organizat de Biz, ce s-a desfasurat la Hotel Crowne Plaza.

Social Media Summit Bucuresti este conferinta care iti prezinta la fiecare inceput de an principalii jucatori din social media si iti ofera acces la oamenii care gandesc, creeaza si implementeaza cele mai puternice campanii de social media din Romania.

Industria social media a cunoscut o explozie in 2015. Mai mult de 1 miliard de oameni folosesc Facebook, iar peste 80% dintre afacerile mici folosesc social media pentru branding si marketing. Mai mult, 95% dintre cele mai mari branduri la nivel global au prezenta in social media.

In cadrul acestui eveniment, Five's a organizat un portal din schela Eurotrus in interiorul caruia fiind amplasat un ecran pe care s-au rulat prezentarile tuturor speakerilor cu ajutorul videoproiectorului Panasonic PT-DW6300EKJ 6500 ansi WXGA.

Echipamentele QSC K12 impreuna cu K-SUB controlate de mixerul QSC Touch Mix au asigurat o calitate superioara a sunetului, atat pe parcursul prezentarilor cat si pe parcursul sesiunilor de dialog cu invitatii.

Public tinta

Evenimentul s-a adresat specialistilor in comunicare din companii si agentii de PR, oamenilor de marketing & vanzari si bloggerilor.

Dotari tehnice utilizate

Five’s a fost prezent cu urmatoarele dotari tehnice:

  • Lumini SGM Six-Pack LED Bar controlate prin comanda de lumini Martin LightJockey Lighting Controller
  • Schela Eurotruss FD 34
  • Sistem de sonorizare QSC K12 Self Amplified Speaker comandat prin consola QSC Touchmix 16
  • Videoproiector Panasonic PT-DW6300EKJ 6500 ansi WXGA

Galerie multimedia

Acasa

Solicita o intalnire

Convinge-te de know-how-ul nostru si solicita acum o intalnire. Vom descoperi impreuna cea mai buna solutie pentru proiectul tau.

Doresc o intalnire

© 2024 by FIVE’S International