Acasa > Proiecte > Fundatia Make-A-Wish Romania transforma visurile in realitate alaturi de Five’s

Fundatia Make-A-Wish Romania transforma visurile in realitate alaturi de Five’s

Five’s a colaborat cu Make-A-Wish Romania pentru a indeplini cea mai mare dorinta a lui Vio, aceea de a il cunoaste pe Alex Velea!

Fundatia Make-A-Wish Romania indeplineste dorintele copiilor care sufera de afectiuni medicale ce le pun viata in pericol, pentru a imbogati astfel experienta umana cu putere, speranta si bucurie.

Vio are 16 ani si sufera de insuficienta renala cronica, facand dializa de 3 ori pe saptamana. Mare i-a fost bucuria cand, dupa o zi plina de surprize, pregatiri si momente frumoase, Alex a aparut cantand si dansand alaturi de trupa sa. Vio a avut parte de propriul ei concert Alex Velea, a cantat si a dansat alaturi de el.

Five’s a pus la dispozitie spatiul din showroom, a amenajat o scena pe care a dotat-o cu lumini si toata aparatura audio-video de care a fost nevoie pentru a ii oferi lui Vio o zi pe care nu o va uita niciodata.

Cu o experienta de peste 20 ani, leader in industria productiei de evenimente corporate in Romania, Five’s este o companie care sustine anual cauze umanitare.

Compania dispune de o gama diversificata de echipamente de inalta performanta si o echipa de specialisti pregatiti sa ofere solutii integrate clientilor sai.

Dotari tehnice utilizate

Printre dotarile tehnice utilizate, amintim:

  • Schela Eurotruss FD 34
  • lumini

Galerie multimedia

Acasa

Solicita o intalnire

Convinge-te de know-how-ul nostru si solicita acum o intalnire. Vom descoperi impreuna cea mai buna solutie pentru proiectul tau.

Doresc o intalnire

© 2024 by FIVE’S International