Acasa > Proiecte > Five’s alaturi de Gala Valorilor Romanesti

Five’s alaturi de Gala Valorilor Romanesti

Gala Valori de Romania reuneste si premiaza oamenii si brandurile romanesti care au reusit sa se impuna la nivel international (artisti, manageri, antreprenori, sportivi, designeri, arhitecti, inventatori etc). In cadrul acestei Gale, Revista Biz a oferit 28 de premii. Evenimentul este la prima editie.

Gala a avut loc la Athene Palace Hilton, in data de 20 aprilie 2016.

Five’s a pus in valoare acest eveniment prin echipamentele sale de lumini, folosind aparate de lumini cu LED marca SGM si Chauvet. Sunetul a fost asigurat de incinte acustice RCF si Renkus Heinz, operate de comanda de sunet Allen & Heath ILive-R72. Speakerii au folosit microfoane marca Shure. Un careu de schela Eurotruss FD 34 a sustinut echipamentele montate de tehnicienii Five’s.

Public tinta

La eveniment au participat 200 de persoane, antreprenori, top manageri, artisti, oameni de cultura, sportive si inventatori romani.

Dotari tehnice utilizate

Five’s a fost prezent cu urmatoarele dotari tehnice:

  • Comanda de lumini Martin LightJockey operand lumini conventionale Arri Fresnel T2 2000 W, lumini cu LED SGM Six-Pack LED Bar, Chauvet Well.
  • Boxe RCF TT08, RCF TTL31A, Renkus Heinz CF81-2, consola de sunet Allen & Heath ILive-R72, microfoane Shure
  • Schela Eurotruss FD 34
  • Videoproiector Panasonic PT-D7700E, 7000 ansi, Green Hipo Hippotizer HD Media Server, TV One C2 - 2355A Universal I/O Video Switcher/Scaler

Galerie multimedia

Acasa

Solicita o intalnire

Convinge-te de know-how-ul nostru si solicita acum o intalnire. Vom descoperi impreuna cea mai buna solutie pentru proiectul tau.

Doresc o intalnire

© 2023 by FIVE’S International