Acasa > Proiecte > Conferinta BASF 2018

Conferinta BASF 2018

Luminile noastre SGM, Chauvet si Martin au luminat discret Sala Tronului din Palatul Regal, care a gazduit conferinta BASF in data de 15 februarie 2018. BASF, lider mondial in domeniu chimiei agricole, a sustinut o sesiune de prezentare de noi produse agricole in fata celor mai mari fermieri din Romania. Cele doua ecrane de proiectie cu dimensiunile de 9x3 m, pozitionate pe lateralele salii, au asigurat vizibilitatea pentru participanti din orice loc. La final, ecranul central s-a deschis ca o cortina, lasand loc pe scena orchestrei si artistilor pentru cocktail-ul ce a urmat conferintei.

Public tinta

Evenimentul a fost destinat fermierilor si a reunit aproximativ 200 de participanti.

Dotari tehnice utilizate

Printre dotarile tehnice aduse de Five’s la acest eveniment, enumeram:

  • Intrare: lumini Chauvet Colordash Accent Quad LED Wash Light, SGM P-5 si Six-Pack, sunet Renkus Heinz
  • Hol: lumini Martin Mac 700 Wash si SGM Six-Pack controlate cu comanda Martin, sunet Renkus Heinz cu consola QSC Touchmix
  • Sala Mare: scena modulara din platforme Nivtec; sunet QSC cu microfoane DPA si Shure, lumini Martin Mac 2000 wash XB, Martin Mac 700 Profile, Chauvet Maverick MK2 Wash, Chauvet Maverick MK 1 Hybrid, Chauvet Ovation Fresnel F-265WW, Chauvet Ovation FD-165WW, Showtec Sunstrip controlate cu comanda de lumini Grand MA 2 Full Size; 2 ecrane LED video si unul central, din module LED pixel pitch 4,8 mm, regie video Blackmagic, camere video Sony PMW 350K.

Galerie multimedia

Acasa

Solicita o intalnire

Convinge-te de know-how-ul nostru si solicita acum o intalnire. Vom descoperi impreuna cea mai buna solutie pentru proiectul tau.

Doresc o intalnire

© 2023 by FIVE’S International