Acasa > Proiecte > Competitie de sporturi electronice la Sala Polivalenta

Competitie de sporturi electronice la Sala Polivalenta

Five’s este un partener traditional al evenimentului DreamHack, contribuind cu set-up-ul scenotehnic si la cea de-a 5-a editie a evenimentului, care a avut loc la Sala Polivalenta Bucuresti, in aprilie 2015.

Pe scena Five’s, a avut loc o premiera in cadrul evenimentului, finala StarLadder care a avut loc pentru prima oara in afara orasului de resedinta, Kiev, prezenta celor mai bune echipe de Dota2 din lume, pentru prima data in Europa de Est, sau a celor mai buni jucatori de Hearthstone.

Public tinta

Evenimentul este o competitie in domeniul sportului electronic, la care au participat peste 25.000 de vizitatori care au urmarit meciurile a peste 400 de jucatori straini si romani. In acelasi timp, evenimentul s-a adresat iubitorilor de cosplay – peste 50 de persoane s-au inscris la concursul DreamHack Cosplay Legends.

Dotari tehnice utilizate

Printre dotarile tehnice folosite de Fives, amintim:

  • Asigurarea set-up-ului tuturor elementelor de scenotehnica: portal pentru ecrane si bannere stanga / dreapta, podina, portale podina, grille lumini, folosind elemente de schela Eurotruss FD 34, Eurotruss ST 50, Nivtec Platform 200x100 cm
  • Iluminatul Salii Polivalente s-a realizat folosind lumini cu LED: SGM P-5 Wash Light, SGM Six-Pack LED Bar, SGM X5 LED Strobo White, dar si capete mobile Martin Mac 2000 Wash XB si Varilite VL3500Q Spot, controlate de consola Grand MA 2 Full Size
  • Montajul elementelor de decor (draperie)

FIlmarea cu 6 camere HD Sony si ecran Barco 2K40

Galerie multimedia

Acasa

Solicita o intalnire

Convinge-te de know-how-ul nostru si solicita acum o intalnire. Vom descoperi impreuna cea mai buna solutie pentru proiectul tau.

Doresc o intalnire

© 2024 by FIVE’S International