Acasa > Companie > Noutati > Five’s devine producatorul tehnic al Galelor Superkombat

Five’s devine producatorul tehnic al Galelor Superkombat

Five’s asigura productia tehnica de top, atat pentru Galele Superkombat organizate la nivel national cat si pentru cele organizate la nivel global. Va asteptam la prima gala din 2017, in data de 12 martie, la Beraria H din Bucuresti.

Incepand cu acest sezon, galele Superkombat vor putea fi urmarite inclusiv peste ocean, ca urmare a contractului semnat de promotorul Eduard Irimia cu gigantul american CBS. „Acum, pe 12, o parte dintre sportivii români au sansa sa isi traiască visul american. Castigătorii isi vor obtine locul pentru galele transmise de CBS Sports. Nu vor lipsi veterani precum Mihaita Golescu si Sebastain Ciobanu, dar nici noi eroi precum Eduard Chelariu si Adelin Mihăilă”, a anuntat Eduard Irimia, care a prezentat si locul de desfasurare al confruntarilor, capacitatea salii fiind de aproximativ 1.200 de locuri.

Totodată, oficialul Superkombat a dezvăluit că evenimentul va beneficia si de o premiera din punct de vedere al productiei, ca urmare a unui nou parteneriat tehnic. „Cu siguranta, Superkombat va trece la un nou nivel, avem un upgrade de productie odată cu parteneriatul semnat cu Five's, din reteaua AV Alliance, care va putea permite la nivel global accesarea productiei de top in orice colt de pe planeta. Experimentul va fi pe 12 martie. Totul va semana cu acele gale K-1 care se organizau in Japonia in urma cu cativa ani. Cu siguranta, va fi un eveniment de neratat”, a mai spus promotorul.

Cu 500 de evenimente gestionate anual, Five’s International este lider în domeniul productiei tehnice de evenimente corporate şi cel mai mare angajator din România în acest domeniu. Compania detine o echipă de productie specializata cu expertiza internationala care poate asigura coordonarea integrata a oricarui tip de eveniment indoor sau outdoor. In anul 2016, in urma unui proces de selectie si evaluare, Five’s a devenit singura companie din Romania membră a AV Alliance, cea mai importanta asociatie globala in domeniul productiei de evenimente. AV Alliance este o asociatie internatională fondata in Elvetia si respecta regulamentele, normativele si standardele Uniunii Europene, asociatia fiind alcatuita din 75 membri si este prezenta în peste 47 tari de pe toate continentele.

Cele mai noi stiri

Solicita o intalnire

Convinge-te de know-how-ul nostru si solicita acum o intalnire. Vom descoperi impreuna cea mai buna solutie pentru proiectul tau.

Doresc o intalnire

© 2019 by FIVE’S International