Acasa > Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Societatea Five’s International S.R.L. (detinator al “site-ului”: www.fives.ro) recunoaste importanta protejarii datelor cu caracter personal pe care ni le furnizati.
Informatiile care ajung la noi prin intermediul site-ului vor fi utilizate in scopuri de marketing, cu respectarea legii si a exigentelor tehnice.

Totodata, pentru a va imbunatati experienta in timpul vizitei site-ului si pentru a va oferi informatii care sa corespunda cat mai bine intereselor dumneavoastra, site-ul nostru foloseste cookies. Politica cookies este disponibila aici.

Prin completarea formularului de “Newsletter” datele personale ale utilizatorului vor fi incluse in baza noastra de date pentru a raspunde solicitarilor individuale.

Aceste date vor fi prelucrate prin mijloace automate, putand fi accesate numai de acei angajati sau colaboratori ai nostri autorizati in mod expres in acest sens si in masura in care accesarea datelor este necesara pentru scopul prelucrarii sau protejarea intereselor dumneavoastra legitime.

Societatea Five’s International S.R.L. a adoptat toate masurile necesare si rezonabile pentru protectia datelor cu caracter personal puse la dispozitie de utilizatorii site-ului impotriva: distrugerii accidentale ori ilicite, impotriva pierderii sau deteriorarii accidentale şi impotriva stocarii, prelucrarii, accesarii ori divulgarii ilicite a acestor date.

Prin parcurgerea acestui document, sunteti informat ca Five’s se angajeaza sa respecte urmatoarele drepturi: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

 La simpla cerere a dumneavoastra adresata catre Five’s International S.R.L., orice date cu caracter personal care va apartin vor fi corectate, modificate sau sterse conform prevederilor legale in vigoare. Pentru a ne transmite o astfel de solicitare, va rugam sa folositi datele de contact din “Termeni si conditii, Sectiunea “Dezabonare”, disponibile aici.

© 2018 by FIVE’S International